medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Transfusionsmedicin Huddinge

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Transfusionsmedicin Huddinge

Klinisk immunologi/Transfusionsmedicin vid Karolinska Universitetslaboratoriet – Laboratorier i framkant söker Dig som gillar utmaningar, akutverksamhet och utvecklande arbetsuppgifter med trevliga arbetskamrater och modernt ledarskap. Vi ansvarar för blodförsörjningen till sjukvården inom hela Stockholm läns landsting.

Hos oss kan du vara delaktig i hela blodförsörjningsprocessen. Dvs från framställning av blodkomponenter och analyser till blodutlämning inför blodtransfusion.  

Verksamheten bedrivs 24Sju vilket innebär att vi räddar liv dygnet runt, året om.  

Vi söker nya engagerade medarbetare till vår akutverksamhet på Transfusionsmedicin Huddinge.  

Vi erbjuder

  •  Lönetillägg för 24Sju-arbete (obekväm arbetstid dvs helger, kvällar och nätter).  
  •  Möjlighet till flexibla arbetstider  
  •  Stimulerande och motiverande arbetsmiljö med trevliga arbetskamrater  
  •  Kompetens- och karriärsutveckling kopplat till en lönebaserad kompetensmodell  
  •  Ständig kompetensutveckling i form av introduktionsprogram med handledning och mentorskap, internutbildningar och kurser i bla. ämneskunskap och officepaket  
  •  Engagerat och närvarande ledarskap  
  •  Aktivt och delaktigt medarbetarskap  

Om tjänsten

Transfusionsmedicin ingår i Klinisk Immunologi/Transfusionsmedicin. Inom verksamheten finns Blodkomponentenheten och Immunhematologi. Din huvudplacering kommer att vara inom immunhematologi!  

Transfusionsmedicin har verksamhet i Solna, Huddinge, Danderyd och Södersjukhuset. Stora möjligheter att alternera mellan arbetsplatser och arbetsuppgifter kan erbjudas utifrån verksamhetens behov samt medarbetarens intresse och kompetens.  

Vi söker

Vi söker en leg. biomedicinsk analytiker till vår sektion på immunhematologi Huddinge. Kurs i transfusionsmedicin och tidigare erfarenhet från arbete inom transfusionsmedicin/ immunhematologi är meriterande men inget krav.

 I tjänsterna ingår därför dag- helg- och kvällstjänstgöring årets alla dagar.

Du vill ta ansvar, visa medmänsklighet och har målet riktat mot helhetssynen för hela blodförsörjningsprocessen, ända från blodgivare till patient.  

Du ska ha god förmåga att samarbeta med andra men även arbeta självständigt och kunna anpassa dig till olika arbetsgrupper och varierande arbetstempo.  

Viktigt är att ha förmåga att kunna se helheten och prioritera i stressiga situationer samt bidra till ett öppet arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker Dig som har med mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Meriana Findakly 

Sektionschef
 0725-80 86 94

Fackliga representanter

Vårdförbundet Ewa Köhler, tel: 08 585 893 91

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Transfusionsmedicin Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset