medrek.se

Biomedicinsk analytiker till Utveckling och Cellulär Analys, Stamcellslaboratoriet inom Klinisk Immunologi och Transfusionsmedicin

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Utveckling och Cellulär Analys, Stamcellslaboratoriet inom Klinisk Immunologi och Transfusionsmedicin

I och med initieringen av den nya verksamhetsmodellen på Karolinska har vi startat den nya utvecklingsenheten Utveckling och Cellulär Analys. Vi består av Stamcellslaboratoriet och Trombocyt- och Leukocytlaboratoriet. 
 
Förutom dessa verksamheter har vi bland annat till uppgift att bistå resten av vår klinik med hjälp i övergripande projekt så ett intresse att testa nya metoder och apparater är önskvärt. Vi ser gärna att du är en person som trivs med att arbeta i en lite mindre grupp i nära samarbete med andra enheter.  
 
Om tjänsten 
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete inom vår stamcellsverksamhet som är en av delarna i Utveckling och Cellulär Analys inom funktionsenheten Klinisk Immunologi. Arbetet på sektionen består mestadels av immunologiska analyser och cell-hantering (separationer, preparationer och infrysning) inför och efter transplantation av hematopoetiska stamceller. Arbetet sker delvis i renrum. Den dominerande analysmetoden är flödescytometri. Vi arbetar med ackrediterade metoder och kvalitetsarbete. Egna ansvarsområden ingår i arbetsuppgifterna. Arbetet innefattar även viss beredsskapstjänstgöring. Det finns möjlighet att vara behjälplig inom laborativa projekt som vi utför åt resten av klinikens sektioner i vår roll som resurs för nya klinikövergripande projekt.  
 
Vi söker  
Vi söker kvalitetsmedvetna, engagerade och positiva medarbetare som är öppna för förändringar och tar aktiv del i utvecklingen.  
Denna verksamhet ställer också höga krav på medarbetaren vad gäller samarbetsförmåga, flexibilitet, stresstålighet samt eget ansvarstagande. Eftersom vi även kommer att serva och hjälpa resten av klinikens sektioner så är det bra om du gillar att träffa nya personer.  
 
Kvalifikationer  
Krav: Utbildad biomedicinsk analytiker. 
Meriterande: Vana av flödescytometri och renrumsarbete 
 
Varmt välkommen att söka! 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
------------------------------------------------
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Malin Larsson 
Sektionschef
contacticon mobile 076-948 98 94

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Ewa Köhler, ewa.kohler@sll.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Utveckling och Cellulär Analys, Stamcellslaboratoriet inom Klinisk Immunologi och Transfusionsmedicin

Karolinska Universitetssjukhuset