medrek.se

Biomedicinska analytiker/Biomedicinare till Klinisk Mikrobiologi

Ansök nu

Biomedicinska analytiker/Biomedicinare till Klinisk Mikrobiologi

Vi erbjuder  
Hos oss får du ett stimulerande och utvecklande arbete med många möjligheter, varierande arbetsuppgifter, teknik i framkant och goda möjligheter till nya kunskaper. 
En tjänst hos oss är lätt att kombinera med ett aktivt privat- eller familjeliv. Vår verksamhet är till största del förlagd till vardagar och dagtid, dock ingår även viss helg-och kvällstjänstgöring. Vi tillämpar flextid. 
 
Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med ett bra och roligt arbetsklimat, engagerade medarbetare och ett modernt ledarskap. I detta ingår att vi uppmuntrar friskvård och som medarbetare har du fri tillgång till vårt personalgym med friskvårdstimme på arbetstid alternativt subventionerad fysisk träning utanför arbetstid. 
 
Om tjänsten 
Mikrobiologens huvuduppgifter är att diagnosticera infektioner orsakade av bakterier, virus, svampar och parasiter. Det gör vi med hjälp av en stor bredd av olika tekniker och plattformar för diagnostik, till exempel odling, MALDI, molekylärbiologi och serologi. Detta gör att möjligheterna till kompetensutveckling och variation är goda.  
 
Verksamheten är i många delar höggradigt automatiserad för att uppnå ett bra arbetsflöde, men innehåller även en hel del manuella moment och tekniker. Du kommer att arbeta i det dagliga diagnostiska arbetet med fokus antingen på bakteriologi eller på virologi Som ny medarbetare får du stegvis introduktion och utbildning i alla metoder och tekniker du ska använda.  
 
Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet och att bidra till vårt förbättringsarbete är en viktig del av arbetet. Arbetet är varierande då vi jobbar på olika arbetsstationer med en kontinuerlig rotation. 
 
Vi erbjuder både tillsvidaretjänster och vikariat. Provanställning kan komma att tillämpas. 
 
Vi söker  
Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta inom sjukvården med diagnostik och utveckling.  
Du uppskattar att arbeta inom en verksamhet i kontinuerlig utveckling och har viljan att själv utvecklas med verksamheten 
Du har god samarbetsförmåga och ett analytiskt förhållningssätt. 
Du har även förmågan att arbeta självständigt, göra egna bedömningar och fatta beslut. 
Du tar gärna initiativ för att utveckla både verksamheten och dig själv mot nya mål. 
Du bidrar till en positiv anda och ett gott arbetsklimat för att nå gemensamma mål. 
 
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och söker dig som är noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten.  
 
Kvalifikationer  
Krav:  
-Relevant högskoleutbildning om minst 180hp, för tillsvidaretjänst krävs en examen på kandidatnivå eller högre. Exempelvis; Legitimerad biomedicinsk analytiker, Biomedicin, Molekylärbiologi, Ingenjörsutbildning med inriktning bioteknik eller motsvarande.  
 
-Språkkunskaper i svenska som möter Socialstyrelsens språkkrav gällande legitimationsyrken
(Läs mer här!)  Socialstyrelsen
 
Meriterande: Erfarenhet av arbete på kliniskt laboratorium för diagnostik. 
 
Välkommen att söka! 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
 
------------------------------------------------------------------------------
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Mikael Ström 
Sektionschef
contacticon phone 08-517 70297
Linda Jervelius 
Sektionschef
contacticon phone 08-585 811 21

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Maria Guglielmeti, +46858581160, maria.guglielmeti@sll.se
Vision: Ylva Ganemo, +46858589428, ylva.ganemo@sll.se

Dela detta jobb

Biomedicinska analytiker/Biomedicinare till Klinisk Mikrobiologi

Karolinska Universitetssjukhuset