medrek.se

Biomedicinska analytiker till AniCuras djursjukhus Albano och Bagarmossen

Företag AniCura
Regioner
Utgår

2019-10-15

Ansök nu

Biomedicinska analytiker till AniCuras djursjukhus Albano och Bagarmossen

Om jobbet

Vi söker ett antal biomedicinska analytiker med stort djurintresse till AniCura Stockholm; både till djursjukhuset Albano och till regiondjursjukhuset Bagarmossen. Hos oss får du vara en viktig länk i djursjukvårdskedjan, du får arbeta nära patienten och utvecklas tillsammans med duktiga och engagerade kollegor.

VÅRT ERBJUDANDE

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen och Djursjukhuset Albano är två av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet. Våra två laboratorier på Albano och Bagarmossen har ett mycket nära samarbete och vi har påbörjat utvecklingen mot ett ännu tätare samarbete framöver.

ARBETSUPPGIFTER

Till våra välutrustade laboratorier, några av de största inom djursjukvården, söker vi ett antal biomedicinska analytiker med ett stort intresse för klinisk kemi och hematologiska analyser. Arbetet på våra laboratorier är flexibelt och omväxlande. Personalen har hög kunskap med en ständigt pågående kompetensutveckling. Vi utvecklar vår service i nära samarbete med övriga avdelningar på djursjukhusen och tillsammans med AniCuras laboratorieveterinärer ser vi till att ligga i framkant när det gäller laboratoriediagnostik inom djursjukvården.

Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat:

 • Hematologiska, klinisk kemiska och immunologiska analyser
 • Manuella så kallade bedside-analyser
 • Manuell bedömning i mikroskop av blodets celler
 • Urin- och träckprovsundersökningar
 • Bakteriologiska analyser, odling och avläsning av bakterier (främst till Bagarmossen)

DIN PROFIL

Vi söker dig som drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstklassig service till våra patienter som besöker oss. Du trivs i en miljö med mycket engagemang, utveckling samt teknisk innovation. Som person har du ambitionen att fortsätta att utvecklas och du strävar hela tiden efter att ge dina patienter den bästa veterinärmedicinsk vården.

 Vi söker dig som:

 • Är legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium
 • Är flexibel och trivs med olika arbetsuppgifter under dagen
 • Vill arbeta på ett laboratorium med högt tempo, eftersom vi är djursjukhus med akutverksamhet
 • Har god förmåga att kommunicera med kollegor och brinner för att ge god service till våra kunder och kollegor
 • Har ett intresse för djur

OM TJÄNSTEN

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen.

Vi erbjuder dig:

 • Ständigt pågående kompetensutveckling, i det dagliga på arbetsplatsen och via interna och externa utbildningsprogram.
 • Omväxlande arbetsuppgifter
 • Ett brett utbud av vårdtjänster och stor variation av patientfall

Vill du bli en del av vårt team?

Ansök genom att klicka på ansök nu. Sista ansökningsdatum är 191015. För frågor vänligen kontakta avdelningschef Anna Ekelund tel. 08-505 303 82, anna.ekelund@anicura.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning. Tjänsten innebär även arbete vissa kvällar och helger. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Plats    
AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen
Bagarmossen
Sista ansökningsdag    2019-10-15

Genom att skicka ansökan samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt dessa villkor.

Dela detta jobb

Biomedicinska analytiker till AniCuras djursjukhus Albano och Bagarmossen

AniCura