medrek.se

Biomedicinska analytiker till Klinisk immunologi/Transfusionsmedicin

Ansök nu

Biomedicinska analytiker till Klinisk immunologi/Transfusionsmedicin

Klinisk immunologi/Transfusionsmedicin vid Karolinska Universitetslaboratoriet – Laboratorier i framkant söker dig som gillar utmaningar, akutverksamhet och utvecklande arbetsuppgifter med trevliga arbetskamrater och modernt ledarskap. Vi söker nya engagerade medarbetare till vår akutverksamhet på Transfusionsmedicin Solna. 

Vi erbjuder 

  • Lönetillägg för 24Sju-arbete (obekväm arbetstid det vill säga helger, kvällar och nätter). 
  • Möjlighet till flexibla arbetstider 
  • Stimulerande och motiverande arbetsmiljö med trevliga arbetskamrater  
  • Kompetens- och karriärsutveckling kopplat till en lönebaserad kompetensmodell 
  • Ständig kompetensutveckling i form av introduktionsprogram med handledning och mentorskap, internutbildningar och kurser i bland annat ämneskunskap och officepaket 
  • Engagerat och närvarande ledarskap  
  • Aktivt och delaktigt medarbetarskap 

Om tjänsten 

Klinisk immunologi/transfusionsmedicin vid Karolinska Universitetssjukhuset ansvarar för blodförsörjningen till sjukvården inom hela Stockholm läns landsting. Vi har den senaste teknologin inom transfusionsmedicin och blodgruppserologi och befinner oss i ständig utveckling där vi möter sjukvårdens behov för att säkerställa patientsäkerheten. Vi har gemensamma analysplattformar på alla våra laboratorier och arbetet utförs med hjälp av högteknologisk utrustning. 

Vi har verksamheter i Solna, Huddinge, Danderyd och Södersjukhuset. Stora möjligheter att alternera mellan arbetsplatser och arbetsuppgifter kan erbjudas utifrån verksamhetens behov samt medarbetarens intresse och kompetens.  

Hos oss kan du vara delaktig i hela blodförsörjningsprocessen. Det vill säga från framställning av blodkomponenter och analyser till blodutlämning inför blodtransfusion. Din huvudplacering kommer att vara inom immunhematologi. 

Vi räddar liv dygnet runt, året om.  

Annonsen gäller en tillsvidareanställning och två vikariat. I tjänsterna ingår dag- helg- och kvällstjänstgöring årets alla dagar. Möjlighet till nattjänstgöring kan förekomma, vid behov. Tillträde snarast eller överenskommelse.  

Vi söker 

Du vill ta ansvar, visa medmänsklighet och har målet riktat mot helhetssynen för hela blodförsörjningsprocessen, ända från blodgivare till patient. Du ska ha god förmåga att samarbeta med andra men även arbeta självständigt och kunna anpassa dig till olika arbetsgrupper och varierande arbetstempo. Du är flexibel och kan anpassa dig till olika personer och arbetssituationer. Viktigt är också att ha förmåga att kunna se helheten och prioritera i stressiga situationer samt bidra till ett öppet arbetsklimat.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer 

Legitimerad biomedicinsk analytiker med mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.  

Kurs i transfusionsmedicin och tidigare erfarenhet från arbete inom transfusionsmedicin/ immunhematologi är meriterande men inget krav. 

Välkommen med din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

---------------------------------------------------------------------------

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Meriana Findakly 
Sektionschef
 0725-80 86 94

Marianne Malm 
Sektionschef
 072-599 10 71

Fackliga representanter

Vårdförbundet: Ewa Köhler, 08-58 58 9391

 

Dela detta jobb

Biomedicinska analytiker till Klinisk immunologi/Transfusionsmedicin

Karolinska Universitetssjukhuset