medrek.se

Biomedicinska analytiker till Klinisk kemi KUL 24Sju

Ansök nu

Biomedicinska analytiker till Klinisk kemi KUL 24Sju

Karolinska Universitetslaboratoriet – Laboratoriet i framkant

Vi erbjuder
Ett utvecklande arbete på vårt multidisciplinärt laboratorium , där vi strävar efter den bästa servicen och det moderna ledarskapet.

Som anställd på Klinisk Kemi KUL 24Sju erbjuder vi dig:

  • Introduktionsprogram
  • Ett varierande arbete i en högteknologisk miljö.
  • Karriär- och kompetensmodell
  • Interna föreläsningar och utbildningar
  • Friskvård

Om tjänsten
Just nu söker vi nya medarbetare till enheten på Solna. Med hög kompetens, flexibilitet och kvalitet levererar vi provsvar till vården och ser till att liv räddas, patienter får rätt behandling och resurser frigörs. Vi är stolta över att bedriva en laboratorieverksamhet i framkant där patienten sätts först.

Vi har den senaste högkvalitativa teknologin och befinner oss i en utveckling där vi går mot ett multidisciplinärt laboratorium där fler analyser tas in i sortimentet för att möta sjukvårdens behov.

Vi är indelade i olika områden såsom: Kund/Preanalys, Allmän- immunkemi och serologi, Hematologi, Koagulation/Övrig kemi samt PCR. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer.

I tjänsten ingår arbete på kvällar och helger.

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så sök redan idag!

Vi söker dig som

  • brinner för att ha en nyckelroll i vården
  • anser att god service är en självklarhet
  • kan arbeta både självständigt och i team
  • har en stark känsla för kvalitet

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, eller annan adekvat högskoleutbildning. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift.

Erfarenhet av arbete på ett kliniskt kemiskt laboratorium är meriterande men inte ett krav.

Karolinska Universitetslaboratoriet - Laboratoriet i framkant

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.

KUL består av åtta olika funktionsområden varav funktionsområde Klinisk Kemi och KUL24Sju är det största. Vi har gemensamma analysplattformar på samtliga våra laboratorier och arbetet utförs med hjälp av högteknologisk utrustning där kvalitet och förbättringsarbete är en grundförutsättning. Vi bedriver verksamhet på sjukhusen i Norrtälje, Danderyd, Solna, Södersjukhuset, Huddinge samt Södertälje

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV 
3. Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biomedicinska analytiker till Klinisk kemi KUL 24Sju

Karolinska Universitetssjukhuset