medrek.se

Vi erbjuder 

Karolinska Universitetslaboratoriet (KUL) är laboratoriet i framkant. Vi erbjuder ett multidisciplinärt laboratorium där vi strävar efter den bästa servicen och det moderna ledarskapet.  

Som anställd på Klinisk Kemi KUL 24Sju erbjuder vi dig: 

- Introduktionsprogram 

- Ett varierande arbete i en högteknologisk miljö. 

- Karriär- och kompetensmodell  

- Interna föreläsningar och utbildningar 

- Friskvård  

- Lönetillägg för 24Sju-arbete 

Om tjänsten: 

Vi bedriver verksamhet på sjukhusen i Norrtälje, Danderyd, Solna, Södersjukhuset, Huddinge samt Södertälje. Just nu söker vi nya medarbetare till enheterna på Danderyd, Solna, Södersjuhuset, och Södertälje. 

Den laborativa verksamheten på Stockholms akutsjukhus utgör pulsådern i akutsjukvården. Inom 24Sju gör vi skillnad varje minut. Med hög kompetens, flexibilitet och kvalitet levererar vi provsvar till vården och ser till att liv räddas, patienter får rätt behandling och resurser frigörs. Vi är stolta över att bedriva en laboratorieverksamhet i framkant där patienten sätts först.  

Vi har den senaste högkvalitativa teknologin och befinner oss i en utveckling där vi går mot ett multidisciplinärt laboratorium där allt fler analyser tas in i sortimentet för att möta sjukvårdens behov. 

Vi är indelade i olika områden såsom: Kund/Preanalys, Allmän- och immunkemi, Hematologi, Koagulation/Övrig kemi samt PCR och på vissa sektioner förekommer även transfusionsmedicin samt provtagningscentral. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer med bibehållen eller högre kvalitet.  

I Dagtjänsten ingår arbete på kvällar och helger. Vänligen ange i ansökan vilket sjukhus Du är intresserad av att arbeta på. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så sök redan idag! 

Vi söker dig som 

- brinner för att ha en nyckelroll i vården 

- anser att god service är en självklarhet 

- kan arbeta både självständigt och i team 

- har en stark känsla för kvalitet  

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, eller annan adekvat högskoleutbildning. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift.  

Erfarenhet av arbete på ett kliniskt kemiskt laboratorium är meriterande men inte ett krav.  

Karolinska Universitetslaboratoriet - Laboratoriet i framkant 

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.   

KUL består av åtta olika funktionsområden varav funktionsområde Klinisk Kemi och KUL24Sju är det största. Vi har gemensamma analysplattformar på samtliga våra laboratorier och arbetet utförs med hjälp av högteknologisk utrustning där kvalitet och förbättringsarbete är en grundförutsättning.   

Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Kristin Wetterlind
Sektionschef Klinisk Kemi och KUL24Sju
 08-616 34 45
072-584 07 74

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Ewa Köhler, 0701 68 40 68/ewa.kohler@sll.se

Biomedicinska analytiker till Klinisk kemi och KUL 24Sju

Ansök nu

Dela detta jobb