medrek.se

Biomedicinska analytiker till Klinisk kemi och KUL 24Sju, enhet 9Fem

Ansök nu

Biomedicinska analytiker till Klinisk kemi och KUL 24Sju, enhet 9Fem

Har du ett stort intresse och nyfikenhet för klinisk kemi? Är du legitimerad biomedicinsk analytiker eller har en annan adekvat högskoleutbildning? Vi söker nu kollegor till Huddinge!

Vi erbjuder 

Klinisk kemi sektion 9Fem Huddinge är en del av Karolinska Universitetslaboratoriet och utför högspecialiserade analyser under kontorstid, där analysarbetet bedrivs med moderna tekniker och med utvecklat IT-stöd. Vi erbjuder stimulerande och varierande arbetsuppgifter inom sektionen som är indelad i fyra områden; Kromatografi, DNA, Protein samt HbA1c/Hb-fraktioner där medarbetarna har möjlighet att rotera mellan.

Vi erbjuder introduktionsprogram och fortbildning i form av intern eller externa föreläsningar och utbildningsprogram, kurser, temadagar samt friskvård.    

Om tjänsten

Hos oss är arbetsuppgifterna varierande i ett nära samarbete mellan kemister och läkare. Du kommer bland annat att arbeta med provhantering, analysarbete, resultatrapportering, kvalitetsarbete och underhåll av utrustning. Arbetet utförs med både manuella och automatiserade metoder och tekniker. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer för att bedriva laboratorieverksamhet i framkant där patienten står i fokus. Du kommer att vara delaktig i introduktion och upplärning av studenter och medarbetare.

Vi söker

Vi söker dig som har ett stort intresse och nyfikenhet för klinisk kemi. Arbetet är under ständig förändring och utveckling, därför är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan miljö. Du tycker om att arbeta i varierande tempo och har intresse och känsla för laborativt arbete och teknik. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team och tar ansvar för dina uppgifter.

Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, en god förmåga att planera, prioritera och att kommunicera i tal och skrift.

Det är viktigt att dina värderingar överensstämmer med sjukhusets värderingar; ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har en annan adekvat högskoleutbildning. Har du även erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium eller biokemiska analysmetoder (HPLC, LC-MS MS etcetera) och molekylärbiologi är det meriterande, men inget krav. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet.

Om rekryteringsprocessen

Intervjuer kommer att hållas fortlöpande.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus. 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biomedicinska analytiker till Klinisk kemi och KUL 24Sju, enhet 9Fem

Karolinska Universitetssjukhuset