medrek.se

Arbetsplats

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Arbetsbeskrivning

Som biståndshandläggare hos oss handlägger du ansökningar om bistånd enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Du utreder, bedömer och fattar beslut, samt medverkar i planering och uppföljning av beslutade insatser tillsammans med brukare och anhöriga. Du samarbetar också med externa och interna utförare och andra myndigheter som är viktiga runt brukaren.

Vår biståndsenhet består av en områdeschef, en kvalitetsansvarig biståndshandläggare, sju biståndshandläggare SoL, två biståndshandläggare LSS och två avgiftshandläggare/färdtjänsthandläggare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning motsvarande socionomexamen, gärna med inriktning mot funktionsnedsättning. Du är välkommen att ansöka både som nyutexaminerad och som erfaren handläggare. Viktigast är att du har ett engagemang och en förmåga till eget ansvar och att du ser glädjen i att arbeta med människor med funktionsnedsättning.

Andra egenskaper som du har användning av i det här arbetet är att du har stort fokus på detaljer och ordning, har lätt för att hålla ett gott och jämnt humör, att du är eftertänksam och analytisk, är en lagarbetare, är utvecklingsorienterad, har kunskap om och intresse för digital teknik, är kommunikativ och diplomatisk.

Är du rätt person kan du bli del av en trivsam och rolig arbetsplats där vi arbetar för en god samhällsservice.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan.

Ansök senast
29 juli 2018

Avdelning
Socialförvaltningen, Vård och omsorg

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträde

Referensnummer
KS-2018-473

Kontaktpersoner
Agneta Rönnkvist
Områdeschef
0173-862 10

Ulrika Högberg
Tf områdeschef
0173-862 06

Facklig representant
Eva-Lena Grannas
Vision
0173-85514

Eva Fagerlund
SSR
0173-86278

Biståndshandläggare LSS

Regioner
Utgår

2018-07-29

Ansök nu

Dela detta jobb