medrek.se

logo

Biståndshandläggare till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Biståndshandläggare till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Region Stockholm. Uppdraget är att tillgodose kommuninvånarnas behov av hälso- och sjukvård samt omsorg. KSON har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar och styrs av en direktion med förtroendevalda från Region Stockholm och Norrtälje kommun.

Om tjänsten

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) har avtal med många utförare och driver även vård och omsorg i egen regi i det helägda bolaget Tiohundra AB. Budgetomslutningen uppgår till cirka 2,8 miljarder kronor och vi har idag cirka 90 medarbetare med huvudsakligen beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Mer information om Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) hittar du på Norrtälje kommuns hemsida.

Tjänsten som biståndshandläggare är förlagd på avdelningen för Service och omsorg, som idag består av 39 medarbetare. Avdelningen leds av en avdelningschef och tre gruppledare. Avdelningen arbetare till stor del med myndighetsutövning med fokus främst på handläggning av ärenden inom Socialtjänstlagen. Vi söker nu en medarbetare som kompletterar vårt arbetslag. Medarbetarna hos oss har en bra sammanhållning och trivseln är högt prioriterad.

Arbetsbeskrivning

De grundläggande arbetsuppgifterna är handläggning och utredning enligt Socialtjänstlag för målgrupperna äldre och personer med funktionsnedsättning.

Du kommer att arbeta under ett tillitsfullt ledarskap där du tycker om att ta ansvar och bolla idéer med kollegor, gruppledare och avdelningschef. Vi delar med oss av erfarenheter och hjälps åt i vårt gemensamma uppdrag. Vi utgår ifrån att du har en positiv och lösningsfokuserad attityd. 

Utmaningarna

Att arbeta på KSON innebär att varje medarbetare förväntas bidra till god kvalitet och hög tillgänglighet i vårt kärnuppdrag. Vi jobbar också med innovationer för att tillhandahålla en sammanhållen vård och omsorg för invånarna i Norrtälje kommun.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan motsvarande högskoleutbildning inom social omsorg som vi som arbetsgivare bedömer likvärdig.

Erfarenhet av tidigare handläggning är önskvärt men inget krav.  Vi ser positivt på om du har erfarenhet av att arbeta inom omsorgen.

Som biståndshandläggare på KSON växlar du mellan självständigt arbete och arbete i team. Du behöver vara bra på att uttrycka dig väl både i tal och skrift och du behöver även kunna anpassa din kommunikation efter behoven hos invånarna. Som person är du kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du arbetar noggrant, självständigt och strukturerat.

Då Norrtälje kommun är finskt förvaltningsområde ser vi positivt på om du behärskar det finska språket. Det är även positivt om du behärskar något av de övriga minoritetsspråken.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort kategori B är ett krav. Provanställning kan komma att tillämpas.

Om arbetsplatsen

Kommunalförbundet Sjukvård och Omsorg i Norrtälje (KSON) värnar om medarbetarna och en god arbetsmiljö. I KSONs värdegrund Tillit, Öppenhet och Pålitlighet, läggs grunden för allas lika värde.

Friskvårdpeng finns. 

Anställningsform

Tillsvidare, heltid.

Tillträde 2023-04-01 eller efter överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-12-29

Sista ansökningsdag:

2023-02-25

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socialsekreterare och kuratorer

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Avdelningschef

Mona Larsson, mona.larsson@norrtalje.se, 0176 - 746 33

Akademikerförbundet SSR

Sandra Magnusson, sandra.magnusson@norrtalje.se

Kommunalförbundet har avtal med många utförare och driver även vård och omsorg i egen regi i det helägda bolaget Tiohundra AB. Budgetomslutningen uppgår till cirka 2,8 miljarder kronor och vi har idag cirka 90 medarbetare med huvudsakligen beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Mer information om Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) hittar du på Norrtälje kommuns hemsida.

Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk. Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logo
Biståndshandläggare till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Norrtälje kommun