medrek.se

Biträdande enhetschef till Specialistmottagning för Psykiatri och Beroende

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Biträdande enhetschef till Specialistmottagning för Psykiatri och Beroende

I ett unikt samarbete mellan vuxenpsykiatrin, socialpsykiatrin och beroendevården trampar vi upp nya stigar för patienter med fokus på stärkande individ- och gruppinsatser för ett fungerande liv.

Om oss

Välkommen till Specialistmottagningen som består av vuxenpsykiatri samt beroenderådgivning. Enheten erbjuder en samlad organisation kring patientgruppen som nyttjar såväl psykiatri som beroendevård. Mottagningen samordnar medicinska resurser för vuxna inom psykiatri och beroende och är bemannad med psykiatriker, psykologer, psykoterapeuter, specialistsjuksköterskor, arbetsterapeut, socionom, medicinska sekreterare samt administrativ personal. Vi är cirka 60 kollegor på mottagningen. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.   

Om tjänsten

För det fortsatta utvecklingsarbetet söker jag nu ännu en biträdande enhetschef som tillsammans med mig och teamet vill arbeta för en mottagning i världsklass. Så,

Vill du utveckla beprövade behandlingsmetoder men även pröva nya vägar? 

Vill du vara med och skapa en arbetsmiljö av bästa sort? 

Vill du leda medarbetarna genom tillit, motivation och uppmuntran? 

Då kommer du tillsammans med mig/enhetschef, den andra biträdande enhetschefen och medicinskt ledningsansvarig överläkare utgöra enhetens ledning. 

Du kommer att biträda mig i mina arbetsuppgifter samt ha egna ledningsuppgifter för några specialiserande team inom enheten. 

Vid min frånvaro kommer du överta mina funktioner, befogenheter och ansvar. 

Om dig

Jag söker dig som har erfarenhet av psykiatri och/eller beroendevård. Du ska dessutom vara en motiverande och tydlig ledare som främjar medarbetarnas utveckling och ansvarstagande. Du har lätt för att fatta självständiga beslut samtidigt som du hela tiden är i dialog med enhetschef och biträdande enhetschef.  

Förmåga att prioritera arbetsuppgifter värderas högt liksom en beredskap att anpassa insatser, även utifrån hastigt uppkomna behov och förutsättningar. Du ser möjligheter att leda i förändring samt vågar pröva nya vägar och arbetar ständigt med förbättringar. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan! / Jan Blomkvist, enhetschef

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Vårdbolaget Tiohundra är en del av den unika Norrtäljemodellen, som kännetecknas av gränsöverskridande verksamhet och samordnade vård- och omsorgskedjor.

Vi ägs av kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje, ett samarbete mellan Stockholms läns landsting och Norrtälje kommun.

Med våra ca 2 500 medarbetare är vi Norrtälje kommuns största arbetsgivare.

Läs mer om Tiohundra på vår webbplats tiohundra.se. eller följ oss på sociala medier där vi heter @tiohundraab.

Sista ansökningsdag: 2018-07-31

Dela detta jobb

Biträdande enhetschef till Specialistmottagning för Psykiatri och Beroende

TioHundra