medrek.se

Biträdande enhetschefer ref 19/97

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Biträdande enhetschefer ref 19/97

Välkommen till Smedjebackens kommun!

 I vår kommun strävar vi efter att erbjuda en arbetsmiljö där du som ny medarbetare ska känna dig väl mottagen, kunna vara delaktig och få möjligheter till ett gott arbetsliv. Det är viktigt för oss att alla känner sig delaktiga då kommunen vill främja jämställdhet, jämlikhet och integration. Vi är en kommun som ser värdet i det arbete vi gör och brinner för att ta hand om våra äldre, barn/ungdomar och ge god service till våra kommunmedborgare. Vi är en kommun som präglas av prestigelöshet och korta beslutsvägar. Det är viktigt för oss som arbetsgivare att bemöta våra medarbetares idéer och ta tillvara på deras kompetens på bästa sätt.

Smedjebacken kännetecknas som en välkomnande kommun med bra kollegor, god kommunikation samt att medarbetare får vara sig själva. En kommun där medarbetare sprider arbetsglädje mellan varandra. Detta är en av många anledningar till varför våra medarbetare väljer att stanna kvar en längre tid i Smedjebackens kommun. Vi tror att tillsammans kan vi alla leva upp till vår värdegrund där välkomnande, trygghet, framtidstro och engagemang är våra ledord.  

 Omsorgsförvaltningen  
Vi söker två biträdande enhetschefer som vill vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av omsorgs­förvaltningens verksamheter.
Omsorgsförvaltningen ansvarar för omsorgen av och insatser till äldre och personer med funktionsnedsättning. Vi erbjuder dig ett mångfacetterat arbete och du får goda möjligheter att utvecklas och bidra till samhällsnyttiga insatser. Som medarbetare hos oss delar du vår humanistiska människosyn om alla människors lika värde. Du har ett positivt förhållningssätt, tar eget ansvar och använder dialogen som arbetsverktyg.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice

Arbetsuppgifter:                   
Två tjänster är nu lediga varav den ena är nyinrättad:
-      Biträdande enhetschef vid hemtjänsten
-      Biträdande enhetschef vid demensboendet Solgården                                               
 
Som biträdande enhetschef inom Smedjebackens kommun
- Företräder du arbetsgivaren
- Genomför du politiskt styrda uppdrag
- Företräder du ett helhetsperspektiv för kommunen
- Har du tillsammans med närmaste enhetschef ansvaret för verksamhet, personal och ekonomi inom ditt område
 
Vilket innebär att:
Du ska säkerställa att den egna verksamheten bedrivs i enlighet med lagar, förordningar och politiska mål i kommunen
Du deltar i metod- och verksamhetsutveckling inom ditt verksamhetsområde
Du samverkar både internt och externt
Du bidrar till att planera, schemalägga och följa upp verksamheten
Du arbetar som stöd och avlastning för enhetschefen och tillsammans bildar ni ett team som leder verksamheten

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Eftersom du kommer att arbeta i hemtjänsten/alternativt på demensboende, är det också en fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande verksamhet. Ange i din ansökan vilkendera tjänsten du är intresserad av, eller om du är intresserad av bägge tjänsterna.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, du ska både vilja och våga satsa på utmaningar. Du ska vara tydlig i din ledarroll, vara praktisk och strukturerad, kunna leda och fördela arbetet samt få dina medarbetare delaktiga i verksamheten och tillsammans skapa en trivsam arbetsmiljö. Du ska ha lätt för att samarbeta. Som biträdande enhetschef går du också in för enhetschefen vid dennes frånvaro.

Vi erbjuder

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Marianne Ragnarsson
Enhetschef Solgården
0204 - 660373

Heléne Nyman
Vision
0240- 660 216

Carina Gullemo
vik enhetschef hemtjänsten
0204 - 660 376

Mariann Vetterskog
SSR
0240- 660 163

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Dela detta jobb

Biträdande enhetschefer ref 19/97

Smedjebackens kommun