medrek.se

Biträdande överläkare i ortopedi

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Biträdande överläkare i ortopedi

Om tjänsten
Som obduktionstekniker arbetar du med omhändertagande av avlidna som lämnas in på bårhuset. I arbetet ingår exempelvis visningar av avlidna, balsameringar, avlägsnande av implantat, att hjälpa till vid obduktioner samt administrativa arbetsuppgifter.
 
Du kommer ha ett nära samarbete med övriga obduktionstekniker, läkare och övriga personal som finns inom funktionsområdet. Då du arbetar hos oss kommer du också bli en del av ett kontaktnät bestående av exempelvis personal från andra kliniker, begravningsbyråer och transportörer.
 
Det kan förekomma att jobba på histologilabbet vid behov.

Vi söker
Det är av största vikt att du är noggrann, ansvarstagande och en lojal medspelare. Eftersom det är ett nära samarbete i en liten arbetsgrupp krävs mycket god förmåga att samspela och samarbeta. Arbetat bedrivs till stor del självständigt i gruppen vilket ställer höga krav på ansvarskänsla, god moral och personlig mognad. 
 
Du ska ha känsla för god service och bra bemötande och kunna arbeta i ett högt tempo då arbetsbelastningen stundtals kan vara hög.
 
Vidare önskar vi att du är strukturerad, ordningsam och har ett professionellt förhållningssätt. För att trivas hos oss ska du tycka om att arbeta  i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter och arbetstempo.
 
Vi ser gärna att du har hög integritet och god social kompetens samt att du kan stå för Karolinska värderingar: medmänsklighet, helhetssyn och ansvar.
 
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, såsom ditt engagemang, initiativ- och samarbetsförmåga. 
 
Kvalifikationer
Krav:
 

  • Utbildad obduktionstekniker eller utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Några års erfarenhet av arbete inom sjukvården alternativt servicebranschen.
  • Goda IT-kunskaper, ekonomi och mycket goda färdigheter av Office-paketet.
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande:

  • Erfarenhet av att arbeta inom patologi eller sjukvården.
  • Intresse av förbättringsarbete.
  • Erfarenhet av kvalitetstyrda arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.
 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Kommunal, Mirja Räihä Telefon
08-51775174

 

Dela detta jobb

Biträdande överläkare i ortopedi

Karolinska Universitetssjukhuset