medrek.se

Biträdande överläkare/överläkare i GI onkologi

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-15

Ansök nu

Biträdande överläkare/överläkare i GI onkologi

Vi erbjuder
Kolorektalsektionen erbjuder härmed heltidstjänster för en överläkare och en biträdande överläkare i GI onkologi. Sektionen är en enhet inom PO Bäckencancer/Tema Cancer för högspecialiserad vård av kolorektal cancer och gastrointestinal onkologi.

Vi är ensamutövare av HIPEC och lokalt avancerad kolorektal cancer inklusive recidiv i Region Stockholm. I sektionen är all kompetens inom Tema Cancer för gastrointestinal onkologi samlad. För närvarande bedrivs verksamheten i nya lokaler på Karolinska i Solna och vid onkologmottagningen och den medicinska behandlingsavdelningen vid Danderyds sjukhus. Inom sektionen bedrivs därtill ett omfattande forsknings-, undervisnings-och utvecklingsarbete.

Enheten befinner sig i stor förändring i och med flytt till NKS och införande av nya verksamhetsmodellen. Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus och tillsammans med Karolinska Institutet utgör sjukhuset ett medicinskt centrum med högt internationellt anseende.

Visionen är att ge säker vård av utmärkt kvalitet och att vara tillgängliga, effektiva och ge patienten ett personligt bemötande samt vara en förebild inom forskning, utbildning och utveckling.

Karolinskas uppdrag är att vara Region Stockholms universitetssjukhus med ansvar för specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Uppdraget omfattar ett huvudansvar att möjliggöra forskning och utbildning i nära samverkan med Karolinska Institutet.  PO Bäckencancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet inom cancervården vid Danderyds sjukhus. Tjänsten är förlagd inom kolorektal sektionen men en del av arbetet är sektionsövergripande inom Tema Cancer.

Vi söker
Vi söker dig som har vana att arbeta i team och multidisciplinärt. Samarbetsförmåga med olika personalkategorier är ett grundkrav. Ett genuint intresse för gastrointestinal onkologi och dess utveckling är också en förutsättning. Stor vikt läggs därför vid de personliga egenskaperna. 

Om överläkartjänsten
Heltidstjänst för en överläkare i GI onkologi.  Jourtjänstgöring för onkologiska patienter inom Tema cancer ingår. Tjänstgöring innefattar arbete inom slutenvård och öppenvård i Solna och öppenvård vid Danderyds sjukhus. Tjänsten innebär också patientflödes ansvar för GI onkologi inom kolorektalsektionen.

Du ska vara forskningsintresserad och tjänsten innebär att leda GI onkologerna inom sektionen kolorektal.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare med subspecialistkompetens i GI onkologi. Disputerad. Dokumenterat intresse för gastrointestinal onkologi samt erfarenhet av forsknings-och utvecklingsarbete.

Om biträdande överläkartjänsten
Heltidstjänst för en biträdande överläkare i GI onkologi. Jourtjänstgöring för onkologiska patienter inom Tema cancer ingår.  Tjänstgöring innefattar arbete inom slutenvård och öppenvård i Solna och öppenvård vid Danderyds sjukhus.

Du ska kunna leda forskningsprojekt. Du bör ha intresse att driva uppföljning av analcancer i Stockholm.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare med subspecialistkompetens i GI Onkologi.
Disputation är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Specialistkompetenta läkare

Arbetsplats
Solna/Danderyd

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Gabriella Jansson Palmer 
Överläkare
contacticon phone 072-4694818

Fackliga representanter
Läkarförbundet, Anders Hansson Elliot, 0724-69 48 19, anders.hansson-elliot@sll.se

Referensnummer
169319

Dela detta jobb

Biträdande överläkare/överläkare i GI onkologi

Karolinska Universitetssjukhuset