medrek.se

Biträdande överläkare till barnradiologin på Karolinska

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-03-02

Ansök nu

Biträdande överläkare till barnradiologin på Karolinska

Vi erbjuder
Barnradiologin vid Karolinska Universitetssjukhuset är Sveriges största barnradiologiska avdelning utrustad med den senaste teknologin. Vi tar emot barn och ungdomar mellan 0-18 år. Vårt uppdrag är inriktat på högspecialiserad barnradiologisk diagnostik. Vi servar ett stort antal barnspecialiteter inkluderande avancerad barnkirurgi, barnortopedi, barnonkologi, barnkardiologi samt en stor neonatal- respektive barnintensivvårdsklinik. Verksamhet bedrivs på såväl på Nya Karolinska sjukhuset i Solna som Karolinska Huddinge.  

Akutverksamheten utgör en stor del av vår verksamhet, dygnet runt.  

Vårt fokus är att ha barnet i centrum.  

Vi behöver dig som vill vara med och påverka samt utveckla hur vi ska arbeta inom sjukvården idag och i framtiden.  

Om tjänsten 
Vi söker en drivande och engagerad specialistläkare med speciellt intresse för barnradiologi. Tjänsten är tillsvidare. I tjänsten ingår både primärjours- samt bakjoursarbete.

Vi söker
En specialist inom Barn- och Ungdomsradiologi med mångårig erfarenhet och med inriktning och kompetens att ha huvudansvar för den barnradiologiska neonatologin samt kardiologin. Speciell vikt läggs vid goda kunskaper i tolkning av hjärtangiografier samt MR hos barn med medfödda hjärtfel.

Förutom detta krävs god erfarenhet av den allmänna barnradiologin samt behärskande av samtliga modaliteter.

I tjänsten ingår även undervisning både på lokal samt nationell nivå. Forskningsintresse är viktigt.

Kvalifikationer
Specialistläkare inom Barn- och Ungdomsradiologi.  

Välkommen med din ansökan!

 

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld, tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  
Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  
 
 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 


Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  
Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker.

Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biträdande överläkare till barnradiologin på Karolinska

Karolinska Universitetssjukhuset