medrek.se

Biträdande överläkare till Funktionsområde Neurofysiologi, Bild & Funktion

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-02

Ansök nu

Biträdande överläkare till Funktionsområde Neurofysiologi, Bild & Funktion

Vi erbjuder  
Funktionsområde Neurofysiologi på Karolinska Universitetssjukhuset är en av de största neurofysiologiska klinikerna i landet. Kliniken har ett stort kunnande, dynamiskt arbetsklimat med stora kontaktytor med övriga specialiteter såväl som nationell och internationell forskning. Vi är cirka 65 medarbetare och verksamhet bedrivs i Solna och Huddinge. Kliniken erbjuder både basal som högspecialiserad patientbunden diagnostik. Bland våra remittenter finns cirka 65 % inom Karolinska och 35 % finns externt.  
 
Vårt utbud av undersökningsmetoder inom klinisk neurofysiologi är stort. Vi använder huvudsakligen EEG och ENeG/EMG men även andra tekniker såsom ultraljud och magnetstimulering. 
 
Om tjänsten 
I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för och bedriva klinisk verksamhet, kvalitetssäkring och utveckling av klinikens diagnostiska verksamhet. Du förväntas också delta i undervisning och handledning av yngre läkare och biomedicinska analytiker, samt bedriva forskning och utvecklingsarbete.  
 
I arbetsuppgifter kan närvaro på båda kliniksajterna vara aktuell men huvudplacering initialt är i Solna.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som är utvecklingsinriktad, flexibel, initiativrik och har ett genuint intresse för klinisk neurofysiologi. Du måste ha förmåga att arbeta i team då du arbetar i nära samarbete med biomedicinska analytiker, medicinska sekreterare, receptionister, läkare och ingenjörer. 
 
Kvalifikationer  
Legitimerad läkare med specialistkompetens inom klinisk neurofysiologi. 
 
Särskilt arbete med akuta EEG-registreringar och kontinuerliga EEG-övervakningar i intensivvårdsmiljö (cEEG) är meriterande. Forsknings- och undervisningsintresse är värdefulla meriter.  
 
Välkommen att söka! 
 
Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 
 
För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  
 
Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.
Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
Bevis om specialistkompetens  
Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
Bevis om docentur (i förekommande fall)  
Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  
Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 
 
Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  
 
Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.
 
Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Lars Hyllienmark 
Funktionsområdeschef
contacticon phone 070-4841492

Fackliga representanter
Läkarföreningen: Olof Jonmarker, olof.jonmarker@sll.se
Läkarföreningen: Anna Laveskog, anna.laveskog@sll.se

Dela detta jobb

Biträdande överläkare till Funktionsområde Neurofysiologi, Bild & Funktion

Karolinska Universitetssjukhuset