medrek.se

Biträdande Universitetsbarnmorskor till BB Karolinska Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-03

Ansök nu

Biträdande Universitetsbarnmorskor till BB Karolinska Huddinge

Referens nummer

2021/2479

Är du barnmorska med hög kompetens och vill utveckla, leda och utbilda? Kom då och jobba med oss på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge!

Vi söker

Vi söker två barnmorskor som vill jobba tätt ihop med cheferna och driva vårdutveckling. På BB Karolinska Huddinge graviditet och förlossning är vi mitt i en omställning där vi kommer att utveckla oss mot en mer personcentrerad vård. Det innebär att vi behöver utveckla nya arbetssätt så att fler kan jobba med hela vårdkedjan, och säkerställa att arbetet med kontinuerlig kompetensutveckling för våra medarbetare går framåt. Tycker du om att driva saker framåt, utbilda medarbetare och ta ansvar för strategiskt arbete så kommer du gilla den här tjänsten.

Om tjänsten

Vi söker nu erfarna barnmorskor som kan driva sina ansvarsområden, exempel på ansvarsområden är eftervård eller utbildning och kompetensutveckling. Ni kommer ha ett

nära samarbete med universitetsbarnmorskor och barnmorskor med teamledarfunktion. Du kommer ha möjlighet att utveckla dig själv och ta stort ansvar för hur du arbetar inom ditt ansvarområde. Ansvarsområdena kan komma att ändras under tiden för att följa verksamhetens behov.

Tjänsten som biträdande universitetsbarnmorska innebär;

 • En tjänst med uppdragsbeskrivning motsvarande 20 % eller mer. Resterande tid i ordinarie 24/7 verksamhet.

 • Att som klinisk expert inom ansvarsområdet lära ut och fortsätta utveckla vården.

 • Att ansvara för bevakning och återkoppling av nationell och internationell forskning inom ansvarsområdet till verksamheten.

 • Att ansvara för utvecklandet och implementering av evidensbaserad vård inom ansvarsområdet.

 • Att leda förbättringsarbete/projektgrupper som tillhör ansvarsområdet inom verksamheten

 • Att delta i projektgrupper som tillhör ansvarsområdet på sjukhusnivå och återkopplar arbetet. till verksamheten.

 • Att handleda utvecklingsarbeten/examensarbeten.

 • Fördjupning inom omvårdnad/vårdvetenskap, arbetsledning, pedagogik, forskningsmetodik eller annat relevant område.

Om oss

På BB Karolinska Huddinge arbetar vi varje dag med många spännande patientgrupper och stor mångfald. Vi möter familjer och kollegor från världens alla kulturer. Vi har flera för Stockholm och Sverige unika verksamheter som HIV mottagning för gravida, Perinatal psykiatrisk enheten där vi har tvärprofessionellt samarbete med psykiatrin. Vi har ett riksuppdrag inom fostermedicin och en del av vår verksamhet består av ”min barnmorska” som även ansvarar för hemfödslarna i region Stockholm. Vi arbetar med kontinuitet i vården kring förlossning och eftervård. Det betyder att du som barnmorska på tema kvinnohälsa arbetar med antenatal, förlossning samt eftervård.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad barnmorska.

Meriterande:

 • För att vara meriterad för tjänsten ska du ha en magisterutbildning och handledarutbildning 7,5 Hp och ha arbetat minst 5 år.

 • Alternativt ha en masterexamen och handledarutbildning 7,5 Hp och ha arbetet minst 8 år heltid kliniskt.

Möjlighet finns att under sin anställning hos oss ta sin handledarutbildning 7.5 hp, om den saknas vid ansökningstillfället.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev

2. CV

3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet, såväl normal som högspecialiserad, inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin.

Genom arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Huddinge

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm

Dela detta jobb

Biträdande Universitetsbarnmorskor till BB Karolinska Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset