medrek.se

Biträdande universitetsbarnmorskor till Nya BB Karolinska Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Biträdande universitetsbarnmorskor till Nya BB Karolinska Huddinge

Är du barnmorska med hög kompetens och vill utveckla, leda och utbilda?  Kom då och jobba med oss på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge!

Om oss
Sedan ett år tillbaka finns vi nu i nya fina lokaler för framtidens förlossningsvård. Här kan kvinnan exempelvis få smärtlindring med lustgas i eget badrum med badkar eller förlossningspool. Vi har sedan årsskiftet möjlighet att erbjuda våra patienter vattenfödslar. Vi arbetar även med kontinuitet i vården kring förlossning och eftervård. Det betyder att du som barnmorska på Patientområde Graviditet och förlossning arbetar med antenatal, förlossning samt eftervård. Det skapar en bred kompetens och förståelse för barnmorskans yrkesområde. Hos oss är kvinnan och familjen i centrum och vi vill verka för att kvinnan kan vara trygg och delaktig i hela sin vård. 

På BB Karolinska Huddinge arbetar vi varje dag med många spännande patientgrupper och stor mångfald. Vi i möter familjer och kollegor från världens alla kulturer. Vi har flera för Stockholm och Sverige unika verksamheter som HIV mottagning för gravida, Perinatal psykiatrisk enheten där vi har tvärprofessionellt samarbete med psykiatrin. Vi har ett riksuppdrag inom fostermedicin samt ett nystartat caseload midwifery i projekt,”Min barnmorska”.

Vi söker  
Vi söker två kompetenta barnmorskor som vill jobba tätt ihop med cheferna och driva vårdutveckling. På BB Karolinska Huddinge graviditet och förlossning är vi mitt i en omställning där vi kommer att utveckla oss mot en mer personcentrerad vård. Det innebär att vi behöver utveckla nya arbetssätt för att fler kan jobba med hela vårdkedjan, vi behöver involvera gravida födande och familjen mer i vårt arbete och vi behöver arbeta kontinuerligt med kompetensutveckling för våra medarbetare. Tycker du om att driva saker framåt, utbilda medarbetare och ta ansvar för strategiskt arbete så kommer du gilla den här tjänsten.

 Om tjänsten
Tjänsten innebär att du kommer att ha ansvar för att utveckla våra nya arbetssätt och kompetensutveckling och utbildning av personal. Ni kommer att jobba tillsammans med andra barnmorskor med liknande tjänster i olika nätverk och även tillsammans med universitetsbarnmorskor och omvårdnadsansvarig barnmorska som bedriver forskning på sjukhuset. Du kommer ha möjlighet att utveckla dig själv och ta stort ansvar för hur du arbetar inom ditt ansvarområde.

Tjänsten som biträdande universitetsbarnmorska innebär;

  • en tjänst med uppdragsbeskrivning motsvarande 20 % eller mer. Resterande tid i ordinare 24/7 verksamhet
  • att som klinisk expert inom ansvarsområdet lära ut och fortsätta utveckla vården.
  • att leda utvecklingen av den verksamhetsförlagda utbildningen i samråd med AKA, universitetsbarnmorska med ansvar för utbildning och vid behov omvårdnadsansvarig.
  • att ansvara för bevakning och återkoppling av nationell och internationell forskning inom ansvarsområdet till verksamheten.
  • att ansvara för utvecklandet och implementering av evidensbaserad vård inom ansvarsområdet.
  • att leda förbättringsarbete/projektgrupper som tillhör ansvarsområdet inom verksamheten.
  • att delta i projektgrupper som tillhör ansvarsområdet på sjukhusnivå och återkopplar arbetet till verksamheten.
  • att handleda utvecklingsarbeten/examensarbeten.
  • fördjupning inom omvårdnad/vårdvetenskap, arbetsledning, pedagogik, forskningsmetodik eller annat relevant område.

Kvalifikationer
Legitimerad barnmorska. För att vara meriterad för tjänsten ska du ha en magisterutbildning och handledarutbildning 7,5 Hp och ha arbetat minst 5 år alternativt en masterexamen och handledarutbildning 7,5 Hp och ha arbetet minst 8 år heltid kliniskt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag!

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ca 650 medarbetare. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biträdande universitetsbarnmorskor till Nya BB Karolinska Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset