medrek.se

Tema Hjärta och Kärl består utav fyra patientområden uppdelade på vårdytor i både Solna och Huddinge. Vi har i uppdrag att bedriva högspecialiserad vård och på Tema Hjärta och Kärl kommer vi att vara ett nav inom Stockholms läns landsting som ansvarar för den mest avancerade hjärtsjukvården.  

Vi erbjuder 

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där ingen dag är den andra lik. På vår arbetsplats finns sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och chefer som tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi arbetar i team kring patienten med läkare, sjuksköterska och undersköterska. 

Inom tjänsten Biträdande universitetssjuksköterska (BUS) ges du möjlighet till utveckling inom arytmi genom att du får hospitera på samtliga enheter/ mottagningar inom arytmiflödet. Du kommer att var en länk mellan avdelning och övriga enheter inom flödet. 

Som BUS inom arytmi kommer du, som representant för vårdytan, ingå i Patientflödets (Arytmi , Taky och Brady) ledningsgrupp.  

Om tjänsten 

Du kommer tillsammans med omvårdnadschefen ansvara för och driva utvecklingsarbete inom klinisk omvårdnad vid arytmier. Vårdenheten vårdar huvudsakligen patienter med hjärtsvikt och arytmier. Du följer aktuell forskning inom ditt område och arbetar för att implementera en personcentrerad och säker omvårdnad. Du driver aktivt implementering av ny kunskap och nya metoder/arbetssätt på vårdytan. Utöver det bistår du omvårdnadschefen i utveckling, samordning och uppföljning av verksamheten i enlighet med uppställda mål och givna ramar. 

Tillsammans med vår utbildningssjuksköterska planerar du och ansvarar för utbildning för medarbetare. 

Tjänsten består av minst 20% administrativ arbete (klinisk omvårdnadsutveckling) samt 80% kliniskt arbete på vårdavdelning med relevant patientgruppen. Den administrativa biten kan öka då verksamheten vid vissa tillfällen behöver fler insatser. 

På sommaren arbetar du enbart kliniskt. 

Du arbetar 1 helg av 4 samt 1 kväll i veckan på vårdenheten .  

Vi söker 

En driven och kompetent sjuksköterska med relevant vidareutbildning inom kardiologi. Du har ett stort intresse av omvårdnad vid arytmier. Du har också en väl utvecklad samarbetsförmåga och ett sinne för ordning. Du har förmågan att lyfta blicken och arbeta utifrån det.  

Kvalifikationer 

För att vara biträdande universitetssjuksköterska krävs att du är legitimerad sjuksköterska, har minst fem års klinisk erfarenhet, kliniska expertkunskaper och definierat vårdansvars- och kunskaps-område. Utöver detta krävs att du har specialistutbildning/magister inom hjärtsjukvård, akutsjukvård, vårdvetenskap, omvårdnad/vårdpedagogik eller motsvarande samt undervisnings- och handledarmeriter. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   

Varmt välkommen att söka! 

Tillsättning som Biträdande Universitetssjuksköterska / Universitetssjuksköterska sker efter vederbörliga beslut från bedömningsgruppen för sjuksköterskor på Karolinska Universitetssjukhuset

Dokumenten som bifogas ska vara läsbara, fullstora och rättvända. Skanna gärna.  

Sökande fyller i meritförteckning enligt kompetensmodell för sjuksköterskor,underskriven av sökande samt vidimerad med 2 personer och bifogar till ansökan:

  • Bevis om legitimation som sjuksköterska från Socialstyrelsen

  • Examensbevis för specialistutbildning alternativt resultatintyg med uttagen specialistutbildning som sjuksköterska

  • Bevis på magisterexamen

  • Bevis på masterexamen

  • Bevis på medicine licentiatexamen

  • Bevis på medicine doktorsexamen

  • Publikationsförteckning

  • Intyg på genomgångna kurser

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Samtliga korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Ewa Molaei 
Chefsjuksköterska
08-585 867 28
0725-96 83 69

Fackliga representanter

Vårdförbundet: Jennifer Silnicki, 08/585 804 82, jennifer.silnicki@sll.se

Biträdande Universitetssjuksköterska inom kardiologi, område Arytmi vårdenhet M82 Huddinge

Regioner
Utgår

2018-10-22

Ansök nu

Dela detta jobb