medrek.se

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård omfattar Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurser för anestesi, operation och intensivvård. Vi är en sjukhusövergripande funktion för patientcentrerad, högkvalitativ och innovativ vård samt forskning och utbildning.   

Vi söker nu till Funktionsområde Buk, Neuro och ÖNH operation en biträdande universitetssjuksköterska med inriktning HIPEC.   

Om tjänsten 

Som biträdande universitetssjuksköterska är du omvårdnadsansvarig inom HIPEC. Ansvarsområdet innebär att stärka och utveckla vården för patienten genom kvalitetssäkring av rutiner och metoder samt att verka för ett evidensbaserat arbetssätt. 

Uppdraget innebär att du, såväl inom som utanför organisationen, alltid företräder sjukhuset. Du är väl insatt i sjukhusets och funktionsområdets vision, värderingar, strategier och mål. Du arbetar långsiktigt och har ett helhetsperspektiv över verksamheteten. Du samverkar med biträdande universitetssjuksköterskor, universitetssjuksköterskor och omvårdnadsansvarig inom funktionsområdet och PMI. Du är underställd Omvårdnadschef på funktionsenheten Buk. 

Rollens ansvarsområden innefattar att: 

• Skriftliga rutiner, metoder och riktlinjer inom området dokumenteras och implementeras 

• Enligt befintlig evidens uppdatera lokala instruktioner 

• Undervisa och implementera ny kunskap och teknik 

• Vara initiativtagare och delta i forskning inom området 

• Utveckla utvärderingsmetoder 

• Ansvara för medarbetarens introduktion och utbildning inom området 

• Genom deltagande i bl. a kongresser och lokala, nationella och regionala nätverk omvärldsbevaka specialiteten 

• Driva och vara delaktig i olika utvecklingsprojekt 

Tjänsten består av 80% kliniskt arbete som operationssjuksköterska och 20% administrativt arbete. Detta kan variera i fördelning beroende på behovet inom verksamheten. 

Vi söker 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi. Du har arbetat som sjuksköterska i minst 5 år och har handledarutbildning. Det är meriterande om du har magisterexamen inom omvårdnad, pedagogik eller ledarskap. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att driva egna projekt.  

I din ansökan bifogar du: 

• Fullständig meritförteckning med Ladok-utdrag för kurser (tryck här för att komma till meritförteckningen)  

• Utbildningsbevis 

• Disputationsbevis alt licentiate examen  

• Publikationsförteckning 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Susanne Wagmo
Omvårdnadschef Buk, Solna
08-517 725 90

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352

Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752

Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99

Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Biträdande Universitetssjuksköterska med inriktning HIPEC

Regioner
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb