medrek.se

Biträdande universitetssjuksköterska Steg 5, inriktning smärta eller dokumentation

Ansök nu

Biträdande universitetssjuksköterska Steg 5, inriktning smärta eller dokumentation

Vi erbjuder nu en tjänst som biträdande universitetssjuksköterska Steg 5 med inriktning smärta eller med inriktning dokumentation.

Neonatalverksamheten på Karolinska universitetssjukhuset utgör Nordens största regioncentrum för nyfödda barn och deras familjer. Vi ansvarar för den högspecialiserade vården av för tidigt födda barn, respiratorvård och kylbehandling. 
Våra starkaste utvecklingsområden är den högspecialiserade vården, familjecentrerad och utvecklingsstödjande vård.
 
Om tjänsten
Som biträdande universitetssjuksköterska på steg 5 i Region Stockholms kompetensstege för sjuksköterskor är du kliniskt verksam specialistsjuksköterska inom verksamheten, med placering på Solna, Huddinge eller Danderyd, där del av din tjänst innefattar vårdutveckling inom vårdansvarsområdet.

Vi erbjuder nu tjänster inom nedan våransvarsområden: 

  • Smärta
  • Dokumentation 

Ansvarsområdet innebär att stärka och utveckla vården för patienterna och deras familjer genom kvalitetssäkring av rutiner och metoder samt att verka för ett evidensbaserat arbetssätt. Du förväntas följa aktuell forskning inom området och arbeta för att implementera en god och säker omvårdnad. Du har även ett utbildningsansvar inom området.
 
Uppdraget innebär att du, såväl inom som utanför organisationen, alltid företräder sjukhuset. Du är väl insatt i sjukhusets och verksamhetens vision, värderingar, strategier och mål. Du arbetar långsiktigt och har ett helhetsperspektiv över verksamheten. Du samverkar med biträdande universitetssjuksköterskor, universitetssjuksköterskor och omvårdnadsansvarig inom neonatalverksamheten och Tema Barn. Din närmsta chef är omvårdnadschef på den enhet där du har din grundplacering.
 
Vi erbjuder 
Tjänsten består av 80% kliniskt arbete som specialistsjuksköterska och 20% tid avsatt för ansvarsområdet. Detta kan variera i fördelning beroende på behovet inom verksamheten.
 
Vi söker
Specialistsjuksköterska eller barnmorska. Minst 5 års klinisk erfarenhet. Du har en handledarutbildning 7,5hp. Lägst steg 4:4 i kompetensstege för sjuksköterskor i klinisk vård/Region Stockholm. Det är meriterande om du har magisterexamen. Du bör även ha dokumenterad kompetens inom det sökta vårdansvarsområdet.
 
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.
 
 
 

Tillsättning som Biträdande Universitetssjuksköterska / Universitetssjuksköterska sker efter vederbörliga beslut från bedömningsgruppen för sjuksköterskor på Karolinska Universitetssjukhuset

 


Dokumenten som bifogas ska vara läsbara, fullstora och rättvända. Skanna gärna.  

 

Sökande fyller i meritförteckning enligt kompetensmodell för sjuksköterskor, underskriven av sökande samt vidimerad med 2 personer och bifogar till ansökan:

  • Bevis om legitimation som sjuksköterska från Socialstyrelsen

  • Examensbevis för specialistutbildning alternativt resultatintyg med uttagen specialistutbildning som sjuksköterska

  • Bevis på magisterexamen

  • Bevis på masterexamen

  • Bevis på medicine licentiatexamen

  • Bevis på medicine doktorsexamen

  • Publikationsförteckning

  • Intyg på genomgångna kurser

 

 

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

 

Samtliga korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biträdande universitetssjuksköterska Steg 5, inriktning smärta eller dokumentation

Karolinska Universitetssjukhuset