medrek.se

Biträdande universitetssjuksköterska, steg 5, till Akutoperation

Regioner
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Biträdande universitetssjuksköterska, steg 5, till Akutoperation

Vi söker nu en operationssjuksköterska för en tjänst som Biträdande universitetssjuksköterska med vårdansvars- och kunskapsområde akutoperation till Huddinge.

Vi erbjuder 
Karolinska Universitetssjukhusets Funktion PMI erbjuder möjlighet att jobba med högspecialiserad innovativ operationssjukvård inom en rad olika områden, i en miljö präglad av närheten till forskning och utbildning.

Vi tillämpar en kompetensstege som synliggör utvecklings- och karriärvägar inom din profession. På flera av våra enheter pågår även ett projekt med fokus på förkortad arbetstid.

Om tjänsten
Som Biträdande universitetssjuksköterska inom akutoperation ansvarar du för verksamhets- och kompetensutveckling inom området. I ditt uppdrag ingår att stärka och utveckla vården för patienten genom kvalitetssäkring av rutiner och metoder, samt att verka för ett evidensbaserat arbetssätt.

Rollens ansvarsområden innefattar att: 

 •  Sätta patienten i centrum genom arbete med kvalitetsutveckling baserad på patientcentrerad vård
 • Skriftliga rutiner, metoder och riktlinjer inom området dokumenteras och implementeras
 • Enligt befintlig evidens uppdatera lokala instruktioner 
 • Undervisa och implementera ny kunskap och teknik 
 • Vara initiativtagare till, och delta i, forskning inom området 
 • Ansvara för medarbetarintroduktion och utbildning inom området 
 • Genom deltagande i bland annat kongresser och lokala, nationella och regionala nätverk omvärldsbevaka specialiteten. 

I tjänsten ingår att vara kliniskt verksam inom akutoperation, med del av tjänst vikt för vårdutveckling. I det kliniska arbetet ingår du i det tvärprofessionella operationsteamet, där du som operationssjuksköterska har en central roll i omhändertagandet av patienten. Du är schemalagd dag, kväll och helg.

Vi söker
Vi vänder oss till dig som är trygg och kunnig i din roll som operationssjuksköterska, har ett stort engagemang och vill utveckla din profession. Du reflekterar och resonerar kritiskt kring verksamhetens utformning och har förmåga till nytänkande.

Självklart tar du ansvar för ditt arbete och samarbetar med kollegor för att nå gemensamma mål. Du arbetar enligt yrkesetiska koder och skapar delaktighet och samsyn i vårdmötet.

Kvalifikationer
- Specialistsjuksköterska inom operation, med en kompetensnivå motsvarande lägst steg 5 enligt Region Stockholms kompetensstege för kliniskt verksamma specialistsjuksköterskor.
- Minst 5 års dokumenterad klinisk erfarenhet som sjuksköterska
- Erfarenhet och kompetens inom utbildning/handledning
 
I din ansökan bifogar du: 

 • Fullständig meritförteckning med Ladok-utdrag för kurser (tryck här för att komma till meritförteckningen) 
 • Utbildningsbevis 
 • Disputationsbevis alt licentiate examen 
 • Publikationsförteckning

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biträdande universitetssjuksköterska, steg 5, till Akutoperation

Karolinska Universitetssjukhuset