medrek.se

Biträdande universitetssjuksköterska, steg 5, till Neuro operation

Regioner
Utgår

2019-02-17

Ansök nu

Biträdande universitetssjuksköterska, steg 5, till Neuro operation

Vi söker nu till Funktionsenhet Neuro – och ÖNH operation en biträdande universitetssjuksköterska med uppdrag inom utbildning.
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård omfattar Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurser för anestesi, operation och intensivvård. Vi är en sjukhusövergripande funktion för patientcentrerad, högkvalitativ och innovativ vård samt forskning och utbildning. 
 
Om tjänsten  
Som biträdande universitetssjuksköterska är du omvårdnadsansvarig inom PMI Neuro-operation. Ansvarsområdet innebär att stärka och utveckla vården för patienten genom kvalitetssäkring av rutiner och metoder samt att verka för ett evidensbaserat arbetssätt.  
 
Uppdraget innebär att du, såväl inom som utanför organisationen, alltid företräder sjukhuset. Du är väl insatt i sjukhusets och funktionsområdets vision, värderingar, strategier och mål. Du arbetar långsiktigt och har ett helhetsperspektiv över verksamheten. Du samverkar med biträdande universitetssjuksköterskor, universitetssjuksköterskor och omvårdnadsansvarig inom funktionsområdet och PMI. Du är underställd Omvårdnadschef på funktionsenheten Neuro-operation.
 
Rollens ansvarsområden innefattar att:  
•    Skriftliga rutiner, metoder och riktlinjer inom området dokumenteras och implementeras 
•    Enligt befintlig evidens uppdatera lokala instruktioner  
•    Undervisa och implementera ny kunskap och teknik  
•    Vara initiativtagare och delta i forskning inom området  
•    Utveckla utvärderingsmetoder  
•    Ansvara för medarbetarens introduktion och utbildning inom området  
•    Genom deltagande i bl. a kongresser och lokala, nationella och regionala nätverk omvärldsbevaka specialiteten  
•    Driva och vara delaktig i olika utvecklingsprojekt  
 
Tjänsten består av 80% kliniskt arbete som operationssjuksköterska och 20% administrativt arbete. Detta kan variera i fördelning beroende på behovet inom verksamheten.  
 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Önskvärt du har arbetat som sjuksköterska i minst 5 år och har handledarutbildning. Det är meriterande om du har magisterexamen inom omvårdnad, pedagogik eller ledarskap. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att driva egna projekt.  
 
I din ansökan bifogar du:  
•    Fullständig meritförteckning med Ladok-utdrag för kurser (tryck här för att komma till meritförteckningen)  
•    Utbildningsbevis  
•    Disputationsbevis alt licentiate examen  
•    Publikationsförteckning 
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Arbetsplats
Solna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Kerstin Johansson 
Omvårdnadschef, Buk, neuro och ÖNH-op

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Biträdande universitetssjuksköterska, steg 5, till Neuro operation

Karolinska Universitetssjukhuset