medrek.se

Biträdande universitetssjuksköterska till Akutmottagningen i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Biträdande universitetssjuksköterska till Akutmottagningen i Huddinge

Detta är en utvecklande tjänst med både vårdutveckling och patientarbete på en dynamisk och händelserik arbetsplats. Vi arbetar i växlande tempo tillsammans i team med sjuksköterskor, läkare och undersköterskor för att ge en god vård till akut sjuka patienter.
Om tjänsten  
Som biträdande universitetssjuksköterska jobbar du 50 % kliniskt som sjuksköterska och 50 % med vårdutveckling, både självständigt och tillsammans med andra biträdande universitetssjuksköterskor och omvårdnadschefer. Tjänstens ansvarsområden är den äldre patienten, läkemedel och smärta.
 
Du kommer att ansvara och driva utvecklingsarbete inom omvårdnad på akutmottagningen inom dina ansvarsområden. Du följer aktuell forskning och arbetar för en personcentrerad och säker omvårdnad.  Driver aktivt implementering av ny kunskap och nya metoder/arbetssätt på akutmottagningen. Bistår omvårdnadschef i utveckling, samordning och uppföljning av verksamheten i enlighet med uppställda mål och givna ramar.  
 
Du förväntas:  
Aktivt utveckla omvårdnaden utifrån de behov enheten har, vara projektansvarig och i samarbete med kollegor identifiera, implementera, utvärdera samt förvalta nya arbetssätt inom omvårdnad.  
Aktivt ta initiativ och ansvar för utformning av vårdrutiner samt uppdatera lokala instruktioner.  
Ansvara för regelbunden kunskapsspridning inom eget basområde på enheten.  
Vara en förebild i det kliniska arbetet, verka för en god arbetsmoral samt verka för en god arbetsmiljö med patienten i centrum utifrån Karolinskas värderingar.  
Arbeta för att skapa gruppkänsla/ansvarskänsla samt coacha gruppen med stort mått av delaktighet. Stödja och handleda personal i samband med förbättringsarbete.      
Vi söker  
Vi söker dig som vill arbeta med förändringsarbeten, både i projektform och kontinuerligt. Du ska vara driftig, nyfiken och ha ett engagemang att föra verksamheten framåt. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, chefer och övriga samarbetspartners. Då akutmottagningen är en dynamisk arbetsplats så är flexibilitet ett personlighetsdrag vi värdesätter högt.  
 
Kvalifikationer  
För biträdande universitetssjuksköterska krävs att du har minst fem års klinisk erfarenhet som legitimerad sjuksköterska, kliniska expertkunskaper och definierat vårdansvars- och kunskaps-område. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utöver detta krävs att du har specialistutbildning/magister inom akutsjukvård/ vårdvetenskap/ omvårdnad/vårdpedagogik och/eller utbildning inom relevanta basområden eller motsvarande samt undervisnings- och handledarmeriter.  
Meriterande är även om du har utbildning och/eller erfarenhet inom projektledning  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
CV och personligt brev
Yrkeslegitimation  
Bevis om specialistkompetens  
Bevis om medicine doktorsexamen  
Bevis om docentur 
 

Välkommen in med din ansökan!


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Christa Olovsson 
Omvårdnadschef Akutmottagningen och MAVA, Huddinge
contacticon phone 08-585 831 23

Fackliga representanter
Vårdförbundet,Hans Bergqvist, hans.bergqvist@sll.se
Henrietta Stridsman-Möller, henrietta.stridsman-moller@sll.se
Jonas Carlsson, jonas.carlsson@sll.se
Jeremia Jilke, jeremia.jilke@sll.se

Dela detta jobb

Biträdande universitetssjuksköterska till Akutmottagningen i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset