medrek.se

Biträdande Universitetssjuksköterskor till Intermediäravdelning, patientområde Övre buk i Huddinge!

Regioner
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Biträdande Universitetssjuksköterskor till Intermediäravdelning, patientområde Övre buk i Huddinge!

IMA är en mindre enhet på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge med en liten arbetsgrupp bestående av sjuksköterskor och undersköterskor. Det är en utmanande arbetsplats där du varje dag gör skillnad!  
 
Om oss  
IMA är en postoperativ avdelning med övervakning av patienter som just genomgått större kirurgi inom området övre buk. Idag har IMA sex vårdplatser under veckan och fyra vårdplatser under helgen. Vårdtiden är cirka två till fyra dagar innan patienten flyttas till vårdavdelning.  
 
Om tjänsterna  
Som Biträdande universitetssjuksköterska (BUS) inom Cirkulation har du ett övergripande ansvar att säkerställa att omvårdnaden relaterad till patienters cirkulation bedrivs på bästa sätt. Huvudfokus är vätskebalans, tryck- och rytmövervakning och behandling och upprätthållande av rutiner och utbildning inom dessa områden.  
 
Som Biträdande universitetssjuksköterska (BUS) inom andning har du ett övergripande ansvar att säkerställa att omvårdnaden relaterad till patienters andning bedrivs på bästa sätt. Huvudfokus är andningsträning och andningsövervakning och upprätthållande av rutiner och utbildning inom detta område.  
 
Tjänsterna består av 20 % administrativt arbete och 80 % klinisk tjänstgöring som sjuksköterska på Intermediärvårdsavdelningen (IMA) K44 i Huddinge. Du är underställd Omvårdnadschef på IMA och får stöd för uppdraget genom samverkan med andra Biträdande universitetssjuksköterskor, Universitetssjuksköterskor och Omvårdnadsansvarig inom Patientområde Övre Buk.  
 
I din kliniska tjänst på IMA har du eget ansvar för två patienter och arbetar tillsammans med undersköterskor och andra sjuksköterskor. Patienterna har genomgått stor kirurgi i matstrupen, magsäcken, levern eller bukspottskörteln.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som har ett specifikt intresse för patienter med cirkulationsproblem eller andningsproblematik efter kirurgi.  
 
Vi tror att du:  
- är initiativrik  
- har en god samarbetsförmåga  
- kan leda andra  
- har erfarenhet av att driva projekt  
 
Kvalifikationer  
Kvalifikationer ska motsvara krav för sjuksköterska på Steg 5 av Region Stockholms kompetensstege för sjuksköterskor i klinisk vård d.v.s.  
 
-Legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska med magisterexamen  
-Klinisk erfarenhet inom specialitet (minst 5 år)  
-Handledarutbildning (7,5 högskolepoäng)  
 
Varmt välkommen att ansöka!  
Hälsningar Katarina, vårdenhetschef  
 
Tillsättning som Biträdande Universitetssjuksköterska / Universitetssjuksköterska sker efter vederbörliga beslut från bedömningsgruppen för sjuksköterskor på Karolinska Universitetssjukhuset


Dokumenten som bifogas ska vara läsbara, fullstora och rättvända. Skanna gärna.  

 

Sökande fyller i meritförteckning enligt kompetensmodell för sjuksköterskor, underskriven av sökande samt vidimerad med 2 personer och bifogar till ansökan:

Bevis om legitimation som sjuksköterska från Socialstyrelsen

Examensbevis för specialistutbildning alternativt resultatintyg med uttagen specialistutbildning som sjuksköterska

Bevis på magisterexamen

Bevis på masterexamen

Bevis på medicine licentiatexamen

Bevis på medicine doktorsexamen

Publikationsförteckning

Intyg på genomgångna kurser


 

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 
 

Samtliga korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Katarina Bragderyd 
Chef, hälso- och sjukvård
contacticon phone 08-517 728 48
contacticon mobile 0725-98 13 24

Fackliga representanter
Vårdförbundet Maria Fransson maria.fransson@sll.se
Kommunal Pia Olofsson pia.olofsson@sll.se

Dela detta jobb

Biträdande Universitetssjuksköterskor till Intermediäravdelning, patientområde Övre buk i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset