medrek.se

Biträdande verksamhetschef

Regioner
Utgår

2022-02-20

Ansök nu

Biträdande verksamhetschef

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Förenade Care driver på uppdrag av Sundbybergs Stad. Boendet erbjuder 65 lägenheter till personer med demenssjukdom och personer med omfattande omvårdnadsbehov. Boendet ligger ca 2 km från Sundbybergs centrum, mitt emot Solvalla i ett naturskönt område. 

Personalteamet består av omvårdnadspersonal, Leva Livet-inspiratörer, vaktmästare, arbetsterapeut, fysioterapeut samt sjuksköterskor. Ansvarig för verksamheten är verksamhetschef tillsammans med biträdande verksamhetschef. Konceptet ”Leva livet” har sin grund i tanken att alla skall leva sitt liv hela livet ut, även som gammal, funktionsvarierad eller sjuk. 

Vi söker nu en biträdande verksamhetschef till Ekhöjden som ha ett genuint intresse för god äldreomsorg och erfarenhet av ledarskap inom området. 

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning. Förenade Care anordnar internutbildningar i bl.a. ekonomi, arbetsrätt, digitala system, avtal mm.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande verksamhetschef är du verksamhetschefens högra hand. Du arbetar med ett strategiskt tänk i ett skiftande tempo. Tillsammans med verksamhetschefen arbetar du bl.a. med kontakten med kund, närstående och uppdragsgivare.

I tjänsten ingår att du handleder personalen och kvalitetssäkrande vården. 
Våra biträdande verksamhetschefer är våra framtida verksamhetschefer inom Förenade Care.

KVALIFIKATIONER 
Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen. 

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du har ansvar för att främja ett helhetsperspektiv, bland annat genom att följa beslut, mål, värdegrund, policys, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut för Förenade Care. Det är viktigt att du har ett flexibelt tankesätt och har lätt för att ställa om snabbt inför nya situationer. Du har god förmåga att motivera och coacha medarbetarna samt arbeta strukturerat mot uppsatta mål. Du ska kunna arbeta självständigt, ha förmåga att fatta egna beslut men också ha en god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som socialt kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS
Ja 

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Heltid, kontorstid. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

LÖN 
Vi erbjuder marknadsmässig lön och förmånserbjudanden.
Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Omgående eller enligt överenskommelse. 

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
20 februari 2022
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON 
Marie Dorisca
Verksamhetschef
E-post: mariek@forenadecare.com
Mobil: 072 854 39 09

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför allt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Biträdande verksamhetschef

Förenade Care AB