medrek.se

Biträdande Verksamhetschef

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Biträdande Verksamhetschef

OMRÅDE

Hemtjänst

YRKESINRIKNING

Biträdande Verksamhetschef

ANTAL SOM SKA ANSTÄLLAS

1

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Vi är en verksamhet som har ambitioner och vill ligga i framkant! På uppdrag av Vellinge kommun ansvarar Förenade Care för all hemtjänsten i kommunen. Vi har 3 kontor vi utgår ifrån. Ett i Vellinge tätort, ett i Höllviken samt ett i Skanör. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt. Nattpatrullen utgår i från Höllviken Postgårdens hemtjänstområde. Övriga områden ansvarar för att bemanna sina områden mellan 07:00-23:00. Vi samarbetar över gränserna vid behov. Vi arbetar i team med sjuksköterskor och paramedicinare.
Vi arbetar personcentrerat och med kontakmannaskap. Vi har b.la demensteam och trygg- hemgångsteam. Vårt mål är att ständigt utvecklas och utveckla verksamheterna till att innefatta olika spetskomptensområden hos omvårdnadspersonalen. Samt eftersträvar en hög kompetens hos baspersonalen. Vi har högt i tak och roligt på jobb.
Personalteamet består av verksamhetschef, gruppledare och omvårdnadspersonal

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både patienter, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss www.forenadecare.com

 

ARBETSUPPGIFTER

Som biträdande verksamhetschef arbetar du i ledningen tillsammans med övrig biträdande verksamhetschef, verksamhetschefen och gruppledare. Du är en viktig del i planeringen av den dagliga driften och verksamhetsplaneringen. Allt för att ge medarbetarna de bästa förutsättningarna för att ge god vård och omvårdnad med kvalitet.

I din roll som biträdande verksamhetschef kommer du att få särskilt ansvar för Postgårdens hemtjänstområde. I ditt uppdraget ingår även att stötta och handleda gruppledarna i deras uppdrag.
 

Du får internutbildning inom Förenade Care i bl.a. ekonomi, arbetsrätt, digitala system, ledningssystem, avtal mm. Biträdande verksamhetschef ersätter verksamhetschef vid dennes frånvaro.

Du arbetar med ett strategiskt tänk i ett skiftande tempo. Tillsammans med verksamhetschefen och gruppledaren arbetar du bl.a. med:
- kontakten med kunderna, närstående och uppdragsgivare
- kvalitets och utvecklingsarbete
- handleda/utveckla, motivera
- personalplanering/bemanning
- lönerapportering
- ersätta verksamhetschefen vid dennes frånvaro

Vidare innebär tjänsten:
– personalansvar: rekrytering, medarbetarsamtal m.m.
– leda och utveckla tjänster och koncept
– kvalitetsutveckling
– arbetsmiljöfrågor
– miljöarbete


KVALIFIKATIONER

Dokumenterad utbildning i ledarskap.
Erfarenhet av ledarskap, projektledning och/eller personalansvar inom äldreomsorg är meriterande.
Goda kunskaper i ekonomi är meriterande.
För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, vågar ta stort ansvar och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från ett professionellt förhållningssätt och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och har kundernas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning. Du känner dig trygg som person, självständig och har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat med kvalitet. En viktig egenskap är integritet och att ha förmåga att se helheten i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som hög social kompetens och att du verkar för en god stämning i teamet samt har förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som kunder, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS

Ja

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Heltid. Tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, dagtid.

Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.
 

LÖN

Vi erbjuder marknadsmässig lön.

Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enlig överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2022-05-08
Ansökningar behandlas löpande

ANSÖKAN

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON

Patricia Johansson

Verksamhetschef

Mobil: 0739-015661

patriciaj@forenadecare.com


Vi undanber oss rekryteringshjälp!

Dela detta jobb

Biträdande Verksamhetschef

Förenade Care AB