medrek.se

Vår verksamhetschef på Kopparsvanen är föräldraledig, så vi söker dig, biträdande verksamhetschef som kan vikariera under verksamhetenschefens frånvaro. Då vi söker en biträdande verksamhetschef så är det i denna roll som du kommer att vikariera för verksamhetschefen till dess hon kommer tillbaks.

Vi söker dig som är en erfaren och entusiastisk ledare inom äldreomsorg. När vi får dina referenser så får vi bekräftat att du är kreativ och att du visat ett omtänksamt ledarskap som skapat lönsamhet och god stämning bland kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Något som vi värnar på Förenade Care. Vi får också reda på att du har ett särskilt intresse och för mat och dryck. Ett område som är särskilt viktigt just här på Kopparsvanen, ett vård- och omsorgsboende i Åtvidaberg med 72 lägenheter fördelade på 7 enheter som Förenade Care driver på uppdrag av Åtvidabergs kommun. Det finns många duktiga medarbetare som ser fram emot att få ta del av din erfarenhet och att få följa dig i vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Som vikarierande verksamhetschef så har du följande ansvar och befogenheter inom ramarna för verksamhetens budget:

  • För den dagliga driften och verksamhetssystemet
  • för de administrativa uppgifter inklusive budget 
  • För att utveckla kvalitetssystem i syfte att fortlöpande styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliteten för att nå målen utifrån ett proaktivt synsätt. 
  • Externa kontakter och kontakt med myndighetspersoner. 
  • För planering och genomförande av utbildningar i samråd med regionchef. 
  • För att planera, utveckla och utvärdera verksamheten enligt gällande avtal, lagar och förordningar tillsammans med regionchef som är din närmsta chef.
  • Ansvarar enligt § 29 Hälso- och sjukvårdslagen.

Vi ser att du är leg. sjuksköterska med minst tre års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg i ledande ställning. Självklart får du som verksamhetschef den internutbildning du behöver för ditt arbete i bl.a. arbetsrätt, digitala system, ISO-certifiering, avtal mm.

Tillsvidareanställning. 

Samt vikariat.

Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde Enligt ök. Marknadsmässig månadslön enligt ök.

Kontaktperson Ulf Kollberg Regionchef E-post: ulfk@forenadecare.com Mobil: 0733 150 136

Ansökan Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag Ansökningar behandlas löpande.

Arbetsgivare: Förenade Care AB Murmansgatan 126, 3 vån, 21225 Malmö

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Biträdande verksamhetschef på Kopparsvanen i Åtvidaberg

Regioner
Utgår

2020-09-26

Ansök nu

Dela detta jobb