medrek.se

Förenade Care kommer att fr.o.m. den 16 januari 2021 driva vård- och omsorgsboendet St Knut och Aspen i Skanör på uppdrag av Vellinge kommun. Boendet har 99 lägenheter för permanentboende, demens och somatik, samt korttidsboende, fördelat på 9 enheter. I uppdraget ingår även att bedriva dagverksamhet för personer med kognitiv sjukdom.

Vi söker nu en biträdande verksamhetschef till St Knut och Aspen som har ett genuint intresse för god äldreomsorg. Dina medarbetare kommer att vara omsorgspersonal, äldre pedagog, vaktmästare, lokalvårdare, Silviasyster, sjuksköterskor, gruppledare och verksamhetschef. I verksamheten finns också fysioterapeut och arbetsterapeut som tillhör hemsjukvården.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (OHSAS 18001:2007).

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande verksamhetschef arbetar du tillsammans med en kollega och verksamhetschefen med den dagliga driften och verksamhetsplaneringen för att ge medarbetarna de bästa förutsättningarna för att ge god omsorg med kvalitet. Du arbetar med ett strategiskt tänk i ett skiftande tempo och har en arbetsledande funktion.
Tillsammans arbetar ledningsteamet med:
- kontakten med kund, närstående och uppdragsgivare
- kvalitets och utvecklingsarbete
- handleda/utveckla, motivera medarbetarna
- personalplanering/bemanning
- lönerapportering, fakturering

Vidare innebär tjänsten: 
- ersätta verksamhetschefen vid dennes frånvaro
– personalansvar: rekrytering, medarbetarsamtal m.m.
– leda och utveckla tjänster och koncept
– kvalitetsutveckling
– arbetsmiljöfrågor
– miljöarbete

Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

Du får internutbildning inom Förenade Care i bl.a. ekonomi, arbetsrätt, digitala system, ledningssystem, avtal mm. Biträdande verksamhetschef ersätter verksamhetschef vid dennes frånvaro.

KVALIFIKATIONER 
Utbildning på högskolenivå/universitetsnivå exempelvis leg. sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, socionom eller annan för tjänsten lämplig utbildning. Gärna med erfarenhet av ledarskap och personalansvar.
Du har ett stort engagemang och intresse för äldreomsorg och du måste vara entreprenör i ditt synsätt att hitta nya vägar och möjligheter.
Du ska ha god kännedom om lagar och förordningar som styrs av HSL och SOL samt god kunskap i dokumentation. Du behärska det svenska språket i tal och skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, vågar ta stort ansvar och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från ett professionellt förhållningssätt och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning. Du känner dig trygg i din ledarroll och som person är du självständig och har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som socialt hög kompetens och att du verkar för en god stämning i teamet samt har förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Heltid. Tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, dagtid.
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

LÖN 
Marknadsmässig månadslön enligt ök.

TILLTRÄDE
Enlig överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande. 

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON 
Namn: Eva Hermansson, regionchef
Tel: 0733-15 01 17
E-post: evahe@forenadecare.com

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Biträdande verksamhetschef till St Knut och Aspen

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-05

Ansök nu

Dela detta jobb