medrek.se

Bli en av oss! Hemsjukvården i Rimbo välkomnar en ny sjuksköterska!

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-12-02

Ansök nu

Bli en av oss! Hemsjukvården i Rimbo välkomnar en ny sjuksköterska!

Inom Hemsjukvården möter vi våra kunder i deras aktuella livssituation utifrån vår vision - Hälsa, vård och omsorg där du är. 
 
Om oss

Vi har förmånen att få arbeta med sjukvård i kundens bostad. Inom hemsjukvården arbetar distriktssköterskor tillsammans med hemtjänstpersonal, närrehab och husläkaren i ett unikt och nära samarbete kring kunden. Sedan 2010 ingår den basala hemsjukvården i kundvalet inom Tiohundra AB. 
 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett glatt team med sjuksköterskor. Vi är ett härligt arbetslag som stöttar och ställer upp för varandra. Tillsammans med oss har du nu chansen att arbeta med och utveckla hemsjukvården inom Tiohundra. Vi ser nu fram emot att få en ny kollega!

  Vi har ett samarbete mellan olika yrkeskompetenser då vi ser fördelarna med ett bra teamarbete. Vårt kontor finns i Rimbo.

 
Arbetsuppgifterna innebär basal hemsjukvård med bedömning, läkemedelshantering, kvalitetsregister, hembesök, uppföljning samt delegering. Arbetet sker i team för att tillgodose kundens vårdbehov optimalt. Arbetet är självständigt och varierat samt ger goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling.  
 
I hemsjukvården har vi arbetat aktivt med förbättringsarbete, t.ex. läkemedelshanteringen som genererade till första pris i Dagens Medicin "Guld pillret". Vi kommer under 2019 fortsätta med kvalitetsarbete och införa ett digitalt signeringssystem för läkemedelshantering.  
 
Vi dokumenterar i systemen Procapita och Intraphone.  
 
Arbetstiden är schemalagd dag tid måndag till fredag samt var 6:e helg. 
 
Om dig

Vi söker dig som är distriktsköterska alt. går utbildning till distriktsköterska, eller har lång erfarenhet som sjuksköterska  
 
Vi söker dig som är ansvarsfull, mogen och trygg i dig själv. Du är flexibel och gillar variation i arbetet för dagen. Som person bör du vara initiativrik och tycka om att arbeta självständigt under eget ansvar, samtidigt som du trivs med att arbeta i team.  
 
Du har ett kvalitetsmedvetet arbetssätt. Du kan bemöta olika kunders behov, samt samarbeta med både kunder och personal. Du är lyhörd för våra kunders totala  
behov tillsammans med teamet.  
 
Körkort för manuell växellåda och körvana är ett krav. 
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     

 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
 
Övrigt
Urval, intervju och anställning kan ske under ansökningstiden.

Dela detta jobb

Bli en av oss! Hemsjukvården i Rimbo välkomnar en ny sjuksköterska!

TioHundra