medrek.se

Bli en del av vårt härliga team! Sommarvikarier till Hemtjänst

Regioner
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Bli en del av vårt härliga team! Sommarvikarier till Hemtjänst

Adium Omsorg AB, en del av Förenade Care AB, driver kundval i hemtjänst och har idag närmare 100 kunder inom Ängelholms kommun. Vårt kontor ligger längst E6 och alldeles vid avfarten till centrala Ängelholm. Vi tar oss snabbt till Munka-Ljungby, Vejbystrand, Hjärnarp och Strövelstorp. Vi utför beviljade insatser enligt Socialtjänst lagen och delegerade Hälso- och sjukvårdsuppgifter samt ger personer vård och omsorg i deras hem. 

Vi söker nu sommarvikarier då vår ordinarie personal har semester v.24-32. Undersköterskor eller motsvarande, gärna med erfarenhet från äldreomsorgen och hemtjänst. 

Adium Omsorg AB, en del av Förenade Care, värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. 

ARBETSUPPGIFTER 

Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån kundens önskan, behov och beviljat bistånd i vårdtagarens eget hem, med kvalitet i fokus.

KVALIFIKATIONER 

Vi söker dig som vill arbeta med oss för en bra äldreomsorg med hög kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort ansvar, så du bör vara noggrann, flexibel och social. I arbetet ingår dokumentation i verksamhetssystem vilket gör att du måste ha datavana samt kunna uttrycka dig väl på svenska både i tal och i skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER  

Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete och till dina kollegor. Du tycker om att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter. Ibland innebär arbetet ett högt tempo men eftersom du är flexibel och har en god samarbetsförmåga hanterar du det på ett positivt sätt. 

Det läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

OBS! Körkort är ett krav.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Timanställning sommaren 2022. 

Dag-kväll och helg.

LÖN  

Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE 

Enligt överenskommelse.

ANSÖKAN 

Välkommen med din ansökan och CV.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM 

2022-04-30

KONTAKTPERSON 

Maria Bröme verksamhetschef

mariabr@forenadecare.com 0703-970609

Dela detta jobb

Bli en del av vårt härliga team! Sommarvikarier till Hemtjänst

Förenade Care AB