medrek.se

logga

Bli Hjärtsjuksköterska på avdelning 95 (ischemi), Danderyds sjukhus

Regioner
Utgår

2022-09-04

Ansök nu

Bli Hjärtsjuksköterska på avdelning 95 (ischemi), Danderyds sjukhus

Välkommen till en arbetsplats som både är patient- och personalsäker, där du har tid att ta hand om dina patienter men även kan ta en paus tillsammans med kollegorna. Och du...här får du vara "ny på jobbet" - för hur ska man annars lära sig?
 

Vår avdelning

Avdelning 95 är en akut hjärtvårdsavdelning med 10 vårdplatser och profilen ischemisk hjärtsjukdom. Våra patienter är vuxna i alla åldrar och vårdas främst för misstänkt eller konstaterad hjärtinfarkt, men vi har även patienter med andra hjärtrelaterade åkommor. De flesta av våra patienter hjärtövervakas med telemetri avseende rytmrubbningar och EKG-förändringar, och utreds genom t.ex stressekokardiografi eller kranskärlsröntgen. Den genomsnittliga vårdtiden ligger runt 2,5-3 dygn. Vi samarbetar i team bestående av sjuksköterska, undersköterska och läkare, och varje team ansvarar för 5 vårdplatser. Inom avdelningen finns även Bröstsmärtecentrum - en akut dagvård där patienter med lägre risk utreds vardagar dagtid. Här arbetar du som sjuksköterska i team tillsammans med en läkare
 

Hjärtsjuksköterska


Som nyanställd erbjuder vi dig en tydlig och individuellt anpassad introduktion, där du redan från första dagen påbörjar en intern tvåårig praktisk och teoretisk utbildningsplan för att bli Hjärtsjuksköterska (på Hjärtkliniken DSAB). Du kommer bland annat gå två stegutbildningar i hjärtsjukvård och auskultera inom våra olika hjärtverksamheter. Att bli Hjärtsjuksköterska innebär att du har uppnått en hög kompetens inom akut hjärtsjukvård, vilket ger många spännande utvecklingsmöjligheter inom kliniken genom exempelvis rotationstjänst eller andra roller. Att bli Hjärtsjuksköterska innebär också ett lönepåslag.
 

Arbetsuppgifter 


Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på akut hjärtavdelning. Du lär dig granska EKG och hjärtövervakning (ischemi/arytmi), och bygger successivt upp en värdefull hjärtkompetens. Du får även möjlighet att arbeta kontinuerligt med omvårdnadsutveckling genom att exempelvis driva ett ansvarsområde.
 

Anställningsform 


Tillsvidareanställning, heltid.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag.


Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska - gärna med något års erfarenhet som sjuksköterska och meriterande om du arbetat inom kardiologi och/eller akutsjukvård.

Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Du är ambitiös och har en positiv framtoning. Du tycker om att arbeta med utvecklings- och förändringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

Goda kunskaper i svenska språket – både i tal och i skrift.
 

Övrig information


Danderyds sjukhus kan bland annat erbjuda personalbostäder, kvarstannandebonus och friskvårdsbidrag – läs mer om dina förmåner som anställd.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten 

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.


Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning. 

Om Danderyds sjukhus 

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022. 

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. 

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus 
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

Publicerad den 

Dela detta jobb

logga
Bli Hjärtsjuksköterska på avdelning 95 (ischemi), Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB