medrek.se

Bli (kunskaps)rik, arbeta natt på Reuma Hud Njur

Ansök nu

Bli (kunskaps)rik, arbeta natt på Reuma Hud Njur

Om oss
Vi på slutenvård Reuma Hud Njur är ensamutövare för inneliggande vård för reumatologi. Och dermatologipatienter. För njurpatienter bedriver vi ett högspecialiserat uppdrag inom regionen och träffar därför patienter i stort behov av våra kunskaper. Patienter i behov av inneliggande vård inom reumatologi finns bara hos oss i Region Stockholm och för dermatologi i hela Sverige. I och med det bedriver vi högspecialiserad vård, behandling och omvårdnad för patienter du inte träffar någon annanstans.

Vår slutenvårdsavdelning är i nybyggda lokaler som är anpassade för modern vård och planerade med patienten i fokus.

Om tjänsten
Inom vårdområde Reumatologi utreder och behandlar vi patienter med reumatiska sjukdomar. Behandlingar omfattar bland annat biologiska läkemedel och cytostatika. Patienter tillhörande vårdområde Dermatologi kommer mestadels in för utredning, optimering och behandling av komplicerade dermatologiska tillstånd och sår. Biologiska läkemedel, Vaccbehandling och Pinchgraft för att nämna några vanligt förekommande behandlingsmetoder. Inom njurmedicin utreder och behandlar vi både akuta och nyupptäckta tillstånd. En kombination av akuta sjukdomstillstånd och utredningar med en optimerad behandling bidrar till att du som sjuksköterska arbetar tvärfunktionellt.

Vi erbjuder både klinisk och akademisk vidareutveckling för all vårdpersonal, bland annat genom den regionsövergripande kompetensstege som lyfter varje medarbetares professionella potential och specialintressen. Efter som vi är en stor organisation kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom medarbetarnas specialkompetenser och yrkesroller.

Vi erbjuder

  • Nattjänstgöring, med 32:20 timmars arbetstidsvecka.
  • Introduktion till dig som nyanställd, individuellt anpassad efter dina behov.
  • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare.
  • Intern och extern utbildning inom respektive specailitet.
  • Friskvårdsbidrag
  • Regionens nya arbetstidsavtal innehållandes dubbel ob-ersättning för nattarbete.

Vi söker
Dig som är genuint intresserad av att arbeta natt men fortfarande söker utveckling inom specifik omvårdnad. Patientgrupperna har starka band till forskningen och intresse av förbättringsarbete är meriterande. Vi ser gärna att du bill bidra till utveckling av verksamheten med engagemang och gott merarbetarskap.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska
Meriterande: Erfarenhet från arbete inom slutenvården, tidigare erfarenhet från nattarbete.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag!
 
Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Bli (kunskaps)rik, arbeta natt på Reuma Hud Njur

Karolinska Universitetssjukhuset