medrek.se

Bli pricken över vårt "i" - Sjuksköterska till Reuma Hud Njur, Solna

Ansök nu

Bli pricken över vårt "i" - Sjuksköterska till Reuma Hud Njur, Solna

Om oss
Vi är i princip fullrekryterade och söker dig som sjuksköterska som vill bli pricken över vårt "i". Slutenvården Reuma Hud Njur är ensamutövare för inneliggande vård för reumatologi- och dermatologipatienter. För njurpatienter bedriver vi ett högspecialiserat uppdrag inom regionen och träffar därför patienter i stort behov av våra kunskaper.
Patienter i behov av inneliggande vård inom reumatologi finns bara hos oss i Region Stockholm och för dermatologi i hela Mellansverige. I och med det bedriver vi högspecialiserad vård, behandling och omvårdnad för patienter som du inte träffar någon annanstans.
Vår slutenvårdsavdelning är i nybyggda lokaler som är anpassade för modern vård och planerade med patienten i fokus.

Om tjänsten
Inom vårdområde Reumatologi utreder och behandlar vi patienter med reumatiska sjukdomar. Behandlingar omfattar bland annat biologiska läkemedel och cytostatika. Patienter tillhörande vårdområde Dermatologi kommer mestadels in för utredning, optimering och behandling av komplicerade sår och andra svårbehandlade dermatologiska tillstånd. Vacc-behandling och Pinchgraft för att nämna vanligt förekommande behandlingsmetoder.
Inom Njurmedicin utreder och behandlar vi både akuta och nyupptäckta tillstånd. En kombination av akuta sjukdomstillstånd och utredningar med en optimerad behandling bidrar till att du som sjuksköterska får ett tvärfunktionellt lärande.
Vi erbjuder både klinisk och akademisk vidareutveckling för all vårdpersonal, bland annat genom den landstingsövergripande kompetensstege som lyfter varje medarbetares professionella potential och specialintressen. Eftersom vi är en stor organisation kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom medarbetarnas specialkompetenser och yrkesroller.

Vi erbjuder

  • Introduktion till dig som nyanställd individuellt anpassad efter dina behov
  • Kunskaper du inte kan få någon annanstans inom framför allt inom dermatologi och reumatologi
  • Personlig utveckling för att skapa en bredd i din yrkesutövning som sjuksköterska
  • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare
  • Intern och extern utbildning inom respektive specialitet
  • Friskvårdsbidrag


Vi söker
Dig som är genuint intresserad av specifik omvårdnad och utvecklingsfrågor. Patientgrupperna har starka band till forskningen och intresse av förbättringsarbete är meriterande. Vi ser gärna att du vill bidra till utveckling av verksamheten med engagemang och gott medarbetarskap.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska
Meriterande: erfarenhet från arbete inom slutenvården

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess. 

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Bli pricken över vårt "i" - Sjuksköterska till Reuma Hud Njur, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset