medrek.se

Boendeassistent, Bojen

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Boendeassistent, Bojen

Arbetsplats

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Arbetsbeskrivning

Bojen är ett resurshem för barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar. Vi vill ge barnen en möjlighet att utveckla sin sociala kompetens. De får lära sig att skapa en strukturerad vardag och bygga upp ett självständigt liv. Tillsammans provar vi olika fritidsaktiviteter och får nya intryck. Här får man träffa kompisar och andra vuxna i en lugn och avslappnad miljö där vi vill att alla ska känna trygghet och glädje. Vi strävar alltid efter att ha barnet i centrum och utgår från deras behov och möjligheter.

Vi söker nu dig som vill jobba extra hos oss, företrädesvis under helger och vardagskvällar. Du kanske studerar och vill kombinera dina studier med arbetslivserfarenhet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med funktionsnedsatta, och om du har en utbildning inom vård, beteendevetenskap eller liknande är det ett stort plus. Du behöver vara en god kommunikatör, med bra kunskaper i svenska, samt B-körkort.

För att trivas hos oss bör du ha ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du är lyhörd för andras behov, du har god servicekänsla och du trivs att samarbeta med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.

När du söker jobb hos oss ber vi dig använda vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Lednings- och verksamhetsstöd
Box 66
742 21 Östhammar

Kontaktpersoner
Pernilla Matton
Samordnare
0173-864 14

Max Viertotak
Enhetschef
0173-864 73
 
Facklig representant
Torgny Bohlin
Kommunal
0173-863 93

Dela detta jobb

Boendeassistent, Bojen

Östhammars kommun