medrek.se

Arbetsplats

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Arbetsbeskrivning

Letar du efter ett roligt och meningsfullt arbete? Är du intresserad av att jobba med människor? Vi söker nu timvikarier som vill jobba inom LSS. Vi bedriver verksamhet inom personlig assistans, gruppbostad, servicebostad och resurshem för barn och ungdomar. Vi ser gärna att du vill jobba inom flera verksamheter.

Det huvudsakliga syftet med LSS (Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade) är att stärka den enskildes möjligheter att leva ett självständigt, värdigt liv och att aktivt kunna delta i samhällslivet. Uppdraget präglas av värdighet, delaktighet och individens behov i centrum.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning eller annan likvärdig utbildning. Önskvärt att du har erfarenheter av funktionsnedsättning. Vi tar även emot ansökan från dig som inte har formell utbildning inom vård och omsorg. Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, är ett krav. B-körkort är meriterande.

För att trivas hos oss bör du ha ett genuint intresse för att arbeta med människor, vara lyhörd för andras behov, har god servicekänsla och samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för arbete med barn med funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Lednings- och verksamhetsstöd
Box 66
742 21 Östhammar

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

Avdelning
Socialförvaltningen, Vård och omsorg
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Omfattning
Timavlönad
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Referensnummer
KS-2018-591

Kontaktpersoner
Max Viertotak
Enhetschef
0173-864 73

Mina Abdollahi
Enhetschef
0173-864 79

Facklig representant
Torgny Bohlin
Kommunal
0173-863 93

Boendeassistenter och personliga assistenter, timvikarier

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-23

Ansök nu

Dela detta jobb