medrek.se

Brandman till Falck Räddningstjänst, Ringhals

Företag Falck Ambulans
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-25

Ansök nu

Brandman till Falck Räddningstjänst, Ringhals

Brandman till Falck Räddningstjänst, Ringhals

Till Falck Räddningstjänst, på Ringhals Kärnkraftverk söker vi nu skiftgående brandman för timanställning.  

Arbetsplatsen  

På Ringhals AB arbetar det ca 1600 personer med kärnteknisk elproduktion. Falck Räddningstjänst har 27 tillsvidareanställda medarbetare som ansvarar för brandskyddet genom förebyggande och avhjälpande arbete. Vi har fem dagtidsgående underhållsingenjörer som bland annat ansvarar för SBA arbete samt fyra skiftgående grupper med Internt Räddningsbefäl och tre brandmän i varje grupp som bland annat utför tillsyn- och kontrollronder.  

Tjänsten  

Arbetsuppgifterna du har som brandman består i att bedriva operativ räddningstjänst, systematiskt brandskyddsarbete (SBA), utbildning, brandserviceuppdrag och ansvara för ordning och reda på brandstation och övningsplats.  

Erfarenhet och utbildning  

Du skall vara utbildad brandman genom fullgjord Räddningsinsats, SMO-utbildning eller motsvarande äldre utbildning och C-körkorts behörighet. Räddningsledare A och tillsyn A är meriterande.  

Vem är du?  

Vi söker dig som är lyhörd, flexibel, engagerad och har en god samarbetsförmåga. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, svenska och engelska. Som medarbetare hos Falck Räddningstjänst förutsätts också att Du har en vilja att utveckla både verksamheten och Dig själv är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Du skall vara drogfri och ostraffad. Drogtest för arbetslivet och kontroll mot belastningsregistret är krav för arbete på kärnkraftverk, vilket kommer genomföras. För arbetsplatsen relevanta anställningstester gällande fysisk förmåga kommer genomföras.  

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då vi förordar en jämn könsfördelning på våra arbetsplatser ser vi gärna kvinnliga sökande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urvalet sker alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt, dock senast 2019-01-25. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Esbjörn Strömberg; 

Tfn: 070-589 57 96

E-post: esbjorn.stromberg@se.falck.com    

Anställning  

Tjänsterna omfattar timvikariat under ordinarie personals ledighet/semestrar. Tillsättning av tjänsterna kommer ske löpande under vintern/våren. Tjänsten som timvikarie innebär att med kort varsel kunna hoppa in och vikariera när våra medarbetare är lediga.  

Facklig kontakt

Kommunal   

Mark Silversaint   

E-post: mark.ingertsa@vattenfall.com   

Ansökan

Ansök online via falckjobb.se

Övrigt

Det är en fördel om du har tillgång till bil då majoriteten av arbetspassen ligger utöver normala tider för kollektivtrafik. 

Välkommen med din ansökan!  

Falck som bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950 är nordens största entreprenör i personvårds- och räddningstjänster hos såväl myndigheter som företag. Under mer än 100 år har Falcks uppdrag varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade. Falck har visionen att med utgångspunkt från detta uppdrag utveckla en betydande internationell verksamhet som arbetar på bred front med assistans, vård och hälsa, beredskap, räddning och rehabilitering.

Dela detta jobb

Brandman till Falck Räddningstjänst, Ringhals

Falck Ambulans