medrek.se

logga

BT-läkare Region Västernorrland

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-31

Ansök nu

BT-läkare Region Västernorrland

Arbetsplatsbeskrivning
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland tillsätts åtta BT-block hösten 2024 med 12 månaders anställning. Vi rekryterar BT-läkare med regionens framtida kompetensförsörjning i fokus och som BT-läkare är du viktig för oss. Vår ambition är att du ska utvecklas i din BT-tjänst och även efter slutförd BT vilja fortsätta vara en av oss på Region Västernorrland.

Hos oss kan du söka BT på någon av våra tre orter, Sundsvall, Örnsköldsvik eller Sollefteå. Vi erbjuder en utvecklande BT som är väl förberedande inför specialisttjänstgöring. Vi har även en av Sveriges högsta BT-löner. Om du bor utanför Västernorrland och behöver flytta för att göra BT hos oss så erbjuder vi flyttbidrag upp till 20 000kr.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om oss eller hur BT-tjänsten kan se ut? Läs mer här: https://www.rvn.se/btivasternorrland
Här hittar du även intervjuer med BT-läkare på våra tre sjukhus: https://www.rvn.se/sv/jobb-och-utbildning/klinisk-utbildning-och-praktik/bt-klinisk-bastjanstgoring-for-lakare/intervjuer-med-bt-lakare/

Arbetsuppgifter
BT i Region Västernorrland består av 12 månaders tjänstgöring som är uppdelad på akut sjukvård (17 veckor), psykiatri (10 veckor) och allmänmedicin (17 veckor). BT-tjänsten inleds 2024-08-26 (v.35) med två veckor gemensam introduktion och utbildning. BT-tjänsten bygger på kliniskt arbete under handledning i kombination med formaliserad utbildning. Som BT-läkare hos oss har du både en huvudhandledare under hela din BT samt en handledare för varje placering. I slutet på din BT har du möjligheten att förlänga din tjänstgöring med två veckor valbar placering.

Samtliga BT-tjänster är tidsbegränsade anställningar enligt lag/avtal med start som tidigast från och med 2024-08-26.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation och som behöver göra bastjänstgöring, BT. Du ska också ha goda kunskaper i det svenska språket, motsvarande C1 på EU-nivå. Vi ser gärna att du har vikarierat som underläkare men även andra vårdrelaterande yrken är meriterande. Tidigare arbetserfarenhet hos Region Västernorrland är meriterande.

För att trivas som BT hos oss är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig till snabbt förändrande situationer. Du har en god samarbetsförmåga där du kommunicerar väl och utför ditt arbete med stor empati och noggrannhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev, där du anger varför du söker dig till vår region och vilken ort du i första hand önskar göra din BT på. Har du arbetsintyg från vårdrelaterat arbete vill vi att du bifogar även detta samt kontaktuppgifter till minst två referenser.

För de som går vidare i processen kommer vi att begära in utdrag ur polisens belastningsregister, det är fördelaktigt att ha det till hands redan vid en eventuell intervju. Inför anställning kommer vi göra en kontroll av läkarlegitimation samt registerutdrag från IVO.

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att intervjuer kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
BT-läkare Region Västernorrland

Region Västernorrland