medrek.se

BVC-sköterska till Mama Mia, Akka BVC

Ansök nu

BVC-sköterska till Mama Mia, Akka BVC

Vi söker en barnsjuksköterska eller distriktssköterska till vår trevliga MamaMia BVC mottagning i Västerhaninge. 

Vill du bli vår nya kollega och vara med att utveckla vår härliga mottagning? 

Du får gärna ha erfarenhet av BVC arbete men viktigast är att du är engagerad och har stor vilja att arbeta inom barnhälsovården.

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som BVC-sköterska arbetar du väldigt självständigt med dina inskrivna barn med alla delar som ingår i vårt uppdrag inom BVC inkl kontroller, vaccinationer, hembesök mm. Du har stora möjligheter att själv styra ditt arbete och schema, du kommer att att få arbeta med två erfarna och kunniga kollegor. Vi kan erbjuda korta beslutsvägar, utbildning och möjligheter att planera din arbetstid och ditt arbete. Eftersom vi arbetar självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera dina arbetsuppgifter. samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och vår mottagning.

Din profil:

Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller distriktssköterska med stor vilja att arbeta inom BVC. Det är meriterande om du har erfarenhet från BVC. Viktigast är att du verkligen vill arbeta inom BVC och att du är driven och har en stark vilja att lära dig. 

Kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen.

Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning 80-100%. 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervju sker löpande.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Birgitta.eldridge@primavard.se

Om mottagningen:

Mottagningen ligger i Västerhaninge i södra Stockholm. I verksamheten  ingår husläkarmottagning, BVC och primärvårdsrehab. BVC-mottagningen tillhör affärsområde Barn- och Kvinnohälsa och stå under varumärket Mama Mia.

Dela detta jobb

BVC-sköterska till Mama Mia, Akka BVC

Prima Vård AB