medrek.se

Chef till Bemanningscentrum

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-25

Ansök nu

Chef till Bemanningscentrum

Vill du göra skillnad och tillsammans med oss driva utvecklingen av vårt Bemanningscentrum inom Karolinska Universitetssjukhuset?  
 
Vi är inne i en stor förändringsresa! Vägledande är vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” och utifrån den fortsätter vi att forma vår nya tematiska organisation för att möta framtida utmaningar och skapa en ny nivå av universitetssjukvård.  
 
HR-arbetet inom Karolinska Universitetssjukhuset drivs utifrån sjukhusets vision och övergripande strategier samt vikten av att värna sjukhusets värderingar: ansvar, helhetssyn & medmänsklighet. HR-organisationen består av ca 110 medarbetare varav drygt hälften har en verksamhetsnära placering.  
 
För att stötta Karolinska Universitetssjukhusets förändringsresa finns enheten ”Attrahera & Bemanna” etablerad inom sjukhusets HR-organisation. Enheten har till uppgift att stärka Karolinskas arbetsgivarvarumärke samt ytterligare professionalisera och effektivisera arbetet inom rekryterings- och bemanningsområdet.  
 
Enheten består i dagsläget av ett Rekryteringscenter, ett Bemanningscentrum samt en Employer Brandingverksamhet. Inom samtliga delar drivs idag ett stort utvecklingsarbete och till vårt Bemanningscentrum söker vi nu en chef att leda denna fortsatta utvecklingsresa.  
 
Om tjänsten 
Som chef för Bemanningscentrum ansvarar du för en kompetent och resursstark verksamhet av bemanningstjänster som tillgodoser sjukhusets krav på kvalitet, patientsäkerhet, tillgänglighet och kostnadseffektivitet. Verksamheten omfattar idag ca 100 personer där interimschefer, sjuksköterskor samt undersköterskor tillhör de stora uthyrningsgrupperna. Genom ditt närmaste ledningsteam får du stöd av verksamhetskunniga chefer samt en kompetent koordineringsverksamhet bestående bemanningsassistenter.  
 
I din roll som chef kommer du att driva en viktig och spännande verksamhet vilket i närtid innebär realiserandet av ett omformulerat uppdrag, inkluderande förändringar för såväl kund som Bemanningscentrums egna medarbetare. Samarbetet med närliggande stödfunktioner och verksamhetsutvecklande projekt kommer att vara viktigt, inte minst när det gäller frågor kring kommunikation & Employer Branding.  
 
I och med det omformulerade uppdraget kommer du i denna roll att erbjudas ett arbete med stor utvecklingspotential, detta i en verksamhet där vi som helhet bygger något nytt och väldigt spännande! Du ges en unik möjlighet att vara med och påverka en förändringsresa ur flera perspektiv, en resa som tar sin utgångspunkt i patienten i centrum & värdebaserad vård.  
 
Du rapporterar i denna roll till chefen för Attrahera & Bemanna samt har en viktig roll i Attrahera & Bemannas ledningsarbete.  
 
Tillträde enligt överenskommelse.
 
Vi erbjuder   
I denna roll kommer du att erbjudas ett arbete med stor utvecklingspotential, detta i en verksamhet där vi bygger något nytt och väldigt spännande! Du ges en unik möjlighet att vara med och påverka en förändringsresa ur flera perspektiv, en resa som tar sin utgångspunkt i patienten i centrum & värdebaserad vård.   
   
Vi söker  
För att snabbt komma in i denna roll ser vi att du har flera års erfarenhet arbete i stora och komplexa organisationer, i ledande befattning, där du även lett andra chefer. Du har gedigen erfarenhet av bemanningsfrågorna, en god förmåga att leverera med hög kvalitet och brinner för att skapa goda lösningar för verksamhetens kunder.  
 
Vi ser vidare att du har förmågan att leda strategiska diskussioner likväl som drivkraften att införa förändring parallellt med att operativt driva daglig verksamhet. Integritet och lyhördhet för verksamhetens behov i kombination med modet att utmana gällande traditionella sätt att se på bemanning, kommer att göra dig lyckosam!  
I urvalet lägger vi stor vikt vid dina senaste fem års arbetslivserfarenhet och kompetenspåbyggnad som vi bedömer relevant för befattningen.  
 
Urval och intervjuer sker löpande. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt
Anna Annerberg 
Sektionschef Attrahera & Bemanna
contacticon phone 08-517 729 39

Fackliga representanter
Kommunal: Catharina Häggbom catharina.haggbom@sll.se
Vårdförbundet: Eva Håkansson eva.e.hakansson@sll.se
Vision: Pernilla Helmersson pernilla.helmersson@sll.se
Läkarföreningen: Yvonne Dellmark yvonne.dellmark@sll.se
Saco: Pasi Nyberg pasi.nyberg@sll.se

Dela detta jobb

Chef till Bemanningscentrum

Karolinska Universitetssjukhuset