medrek.se

Chef till BUMM, BMM och BVC på Tiohundra – det nytänkande vårdbolaget

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Chef till BUMM, BMM och BVC på Tiohundra – det nytänkande vårdbolaget

Vill du vara med och utveckla framtidens vård i ett unikt bolag? Vi söker dig som har en coachande ledarstil och inte är rädd för att prova nytt. Du engagerar och tar tillvara medarbetarinitiativ och främjar nytänkande i verksamheten.
 
Om oss
Välkommen till vårt mångfacetterade verksamhetsområde! Verksamhetsområdet mottagningar består av 12 olika mottagningar. Här arbetar vi med både barn, vuxna och äldre. Utveckling och förbättring står ständigt i fokus och hos oss samarbetar många olika professioner inom olika mottagningar. Verksamhetsområdet är en del av Norrtälje sjukhus.
 
BUMM (Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen) är en pediatrisk specialistmottagning som har ansvar för sjukvård för barn och ungdomar 0-18 år i Norrtälje kommun. I basuppdraget ingår akutansvar för barn upp till 1 års ålder. Neuropsykiatri och obesitas har vi som tilläggsuppdrag. Detta innebär att vi har ett stort antal barn på behandling för ADHD och att vi tar hand om överviktiga barn och ungdomar både på individuell nivå och i gruppbehandlingsform. Astma/allergi är också en stor målgrupp där vi tar hand om avancerade fall både vad gäller utredning och behandling. Vi har nära samarbete med BVC, BUP, Samtalsmottagning och skolhälsovård. Arbetsgruppen består av flera personalkategorier såsom barnläkare, specialist sjuksköterskor, under/barnsjuksköterskor, arbetsterapeut och medicinska sekreterare.   
 
BMM (Barnmorskemottagningen) har ansvar för graviditetsövervakning, familjeplanering och gynekologisk cellprovtagning. Arbetsgruppen består av barnmorskor.
 
BVC följer, tillsammans med föräldrar, barnets utveckling från födelse till skolstart. Vi utför regelbundna hälsoundersökningar och utvecklingsbedömningar. Arbetsgruppen består av barnsjuksköterskor, distriktssjuksköterskor och medicinska sekreterare. 
 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten


Vi söker nu en enhetschef till BUMM, BMM och BVC. Som enhetschef ska du leda och utveckla enheterna i enlighet med lagstiftning och gällande avtal. Uppdraget som enhetschef omfattar ett tydligt verksamhets-, arbetsmiljö-, personal- och budgetansvar. Som enhetschef ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp där vi arbetar med verksamhetsområdets övergripande utveckling. Du ingår även i Primärvård- och Norrtälje sjukhus ledningsgrupp. 
 
I din roll företräder du Tiohundra i vision, värderingar och mål. Du ska leda, utveckla och inspirera enhetens medarbetare med ett salutogent ledarskap, samt ha en kontinuerlig och god kommunikation med uppdragsgivare och övriga samarbetspartners. Grunden för att Tiohundra ska vara en attraktiv arbetsgivare är att vi bedriver ett gott ledarskap.    
Om dig
Vi söker dig med en coachande ledarstil samt goda chefs- och ledaregenskaper. Du är nytänkande och utvecklar medarbetare genom dialog och delaktighet. Du har en god samarbetsförmåga och ett stort intresse för förbättringsarbete. Du är lyhörd och tar tillvara dina medarbetares olika kompetenser. Kvalitet och patientsäkerhetsarbete är viktigt för dig och du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt.
 

Vi ser att du har relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvård. Har du tidigare arbetat med barnsjukvård eller som chef är det meriterande. 
 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Chef till BUMM, BMM och BVC på Tiohundra – det nytänkande vårdbolaget

TioHundra