medrek.se

Chefsassistent med bemanningsuppdrag till Karolinska Universitetssjukhuset

Ansök nu

Chefsassistent med bemanningsuppdrag till Karolinska Universitetssjukhuset

Har du arbetslivserfarenhet av administrativa roller? Trivs du i ett arbete där det är ett högt tempo? Då ska du läsa vidare!

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och mångfacetterat uppdrag där du får vara delaktig i att utveckla och optimera arbetssätt relaterat till chefsstöd och bemanningsplanering på vår enhet. Vi samarbetar tätt med våra systeravdelningar KAVA (kirurgisk inriktning) och AVA (blandad inriktning).

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

MAVA är en medicinsk akutvårdsavdelning och MIMA är en medicinsk intermediärvårdsavdelning på Tema Akut och Reparativ Medicin i Huddinge. PÅ MAVA vårdas akut sjuka patienter med olika sjukdomstillstånd så som infektioner, intoxikationer, oklara bröstsmärtor, arytmier, äldre multisjuka patienter. Vi har 18–22 vårdplatser fördelat på 3–4 team. Vi verkar i en ständigt omväxlande arbetsmiljö med höga patientflöden och korta vårdtider. Medelvårdtiden på MAVA ligger på ca 2 dygn. MAVA har idag totalt cirka 50 medarbetare som består av sjuksköterskor, undersköterskor och tre köksbiträden.

På MIMA vårdas patienter som är för sjuka eller instabila för att vårdas på en vanlig vårdavdelning men inte fullt ut kräver intensivvård. Vi vårdar patienter med diagnoser som till exempel andningssvikt, intoxikation, ketoacidos och sepsis eller som kräver högre och intensiv övervakning av sina vitalparametrar. MIMA har idag cirka 35 medarbetare.

I rollen som chefsassistent med uppdrag som bemanningsplanerare arbetar du nära och rapporterar till omvårdnadschefer (OVC) på enheten. På MAVA finns två omvårdnadschefer och på MIMA finns det en omvårdnadschef. Rollen innebär att ha framförhållning och det är viktigt att du arbetar med hög integritet och stort engagemang.

I rollen kommer du att arbeta med:

 • Individuell schemaplanering.
 • Kort- och långsiktig bemanningsplanering.
 • Planering av nyanställd personal vad gäller inskolningsschema, behörigheter och så vidare.
 • Personaladministration avseende anställningsunderlag, ta fram statistik, övertid och sjukfrånvaro.
 • Vara behjälplig till chefer med bland annat IT, fakturahantering, inköp, offerter och beställningar.
 • Föra mötesanteckningar och möteskoordinera.
 • Tät dialog avseende bemanning med motsvarande roll på övriga enheter inom temat.

Vi söker

Vi söker dig som vill vara en del i vårt glada gäng och hjälpa oss att tänka innovativt och utveckla våra arbetssätt kring chefsstöd och bemanning. Du bör vara noggrann och det är viktigt att du tycker om och kan arbeta självständigt likväl som i team. För att lyckas i rollen bör du ha ett utpräglat problemlösningstänk, vara flexibel till förändrade förutsättningar, samt vara lugn och stresstålig då du i uppdraget som bemanningsassistent ofta behöver prioritera bland olika arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har ett utvecklat servicetänk och fungerar väl i olika sociala situationer.

Vi arbetar med hälsosammare schemaplanering och söker därför någon som vill vara delaktig i att utveckla och planera scheman för en jämnare och mer optimerad personalplanering och hälsosammare scheman för våra medarbetare. Vi är även i uppstart av ett nytt schemaläggningssystem som ska implementeras under hösten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildning och erfarenhet av att arbeta i Heroma personaladministrationssystem.
 • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete.

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av att jobba med chefsstöd och bemanning inom dygnet runt-verksamhet samt av individuell schemaplanering.
 • Vana av att arbeta i Navet, EK och Take Care samt i Microsoft Office-paketet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn SACO Telefon
saco.karolinska.karolinska@regionstockholm.se Namn Vision Telefon
vision.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Chefsassistent med bemanningsuppdrag till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset