medrek.se

Chefsassistent till Funktionsområde Thoraxradiologi

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-24

Ansök nu

Chefsassistent till Funktionsområde Thoraxradiologi

Vi söker nu en chefsassistent till Funktionsområdeschef för Thoraxradiologi för att i det dagliga arbetet stötta denne i hens varierade uppdrag och vara administrativt stöd till övriga chefer. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete i en prestigelös och dynamisk arbetsmiljö. Här finns stora möjligheter för personlig utveckling.  
 
Funktionsområde Thoraxradiologi ansvarar för högspecialiserad radiologisk diagnostik inom lung- och hjärtsjukdomar. Thoraxradiologi på Karolinska Universitetssjukhuset omfattar både verksamhet i Huddinge och Solna. Vi arbetar med modern utrustning och utför CT (computed tomography) thoraxundersökningar inklusive CT kranskärl och hjärta, konventionell lungröntgen samt viss ultraljudsverksamhet.
 
Vi bedriver ett ganska omfattande forskningsarbete vilket vi ämnar expandera. Vi arbetar i en akademisk vårdmiljö och uppmuntrar deltagande i forskning och utbildning som är en integrerad del av vår verksamhet.  
 
Om tjänsten  
Huvudsakliga arbetsuppgifter  
Vara främst funktionsområdeschef behjälplig med administrativa arbetsuppgifter men också agera utifrån eget initiativ utifrån verksamhetens behov, bland annat att administrativt stödja funktionsenhetschefer och omvårdnadschefer inom funktionsområde Thoraxradiologi.  
Samordna, förbereda möten samt föra protokoll.  
Andra förekommande arbetsuppgifter är exempelvis kursadministration, fakturahantering, personaladministration, diarieföring, handläggning av ärenden, administration kopplad till forskning, webbredaktör.  
Tjänsten innebär en tillsvidareanställning med inledande provanställning om 6 månader.  

Vi söker 
Vi söker dig som mycket god vana att arbeta med digitala system som arbetsverktyg, kunna prioritera samt vara självständig med en förmåga att fatta egna beslut inom delegerade ramar.   
 
Vi söker en person som har hög servicekänsla och arbetar noggrant och lösningsorienterat. Förmågan att kunna uttrycka sig väl både muntligt och skriftligt i svenska och engelska är viktig. Att vara bevandrad i medicinsk vokabulär underlättar men är inget krav.   
 
Kvalifikationer  
Krav: Administrativ eftergymnasial utbildning, gärna på chefsassistentnivå  
Meriterande: Utbildning inom ekonomi, personal, språk, statistik, projektledning, tidigare erfarenhet av arbete som chefsassistent inom privat verksamhet, forskning eller sjukvårdsadministration. 
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Rekryterande chef  
Maria Eriksson    
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV  
 
Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  
 
Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Arbetsplats
Solna/ Huddinge

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Maria Eriksson 
Funktionsområdeschef
contacticon phone 08-517 756 44
contacticon mobile 070-0891381, maria.j.eriksson@sll.se

Fackliga representanter
Vision: 08-517 725 25, sektion20karolinska@fv.vision.se
Saco: saco.karolinska.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Chefsassistent till Funktionsområde Thoraxradiologi

Karolinska Universitetssjukhuset