medrek.se

Dagkirurgiska Loungen i Solna söker sjuksköterska!

Regioner
Utgår

2019-04-25

Ansök nu

Dagkirurgiska Loungen i Solna söker sjuksköterska!

Om tjänsten 
Till den Dagkirurgiska Loungen kommer patienter från flera olika patientflöden inom tema Trauma och Reperativ medicin inför sin planerade operation. De huvudsakliga arbetsuppgifterna på Loungen består av preoperativa förberedelser, kontroller, inskrivningssamtal, provtagningar och postoperativ omhändertagande.
Nu utökar vi vår arbetsgrupp och söker en sjuksköterska som vill vara med och utveckla vår verksamhet.
 
Vi arbetar måndag till fredag dagtid.
 
Vi erbjuder 
En utvecklade och attraktiv arbetsplats, där vi ger våra patienter en utmärkt pre-och postoperativ omvårdnad. Verksamheten är under en förändringsprocess och nu har du möjligheten att få vara delaktig i vidareutvecklingen av Loungen i Solna.  Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram. 
Utifrån dina behov kommer du att få fortlöpande kompetensutveckling. 
 
Vi söker 
Vi söker en kollega som vill bidra med sina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp! Vi är en arbetsgrupp som trivs ihop och ser fram emot att välkomna en ny kollega till oss.  
 
Du som söker till oss bör vara nyfiken och ha en empatisk förmåga. Du har en god samarbetsförmåga och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande arbetstempo. För oss är det viktigt att alla våra patienter och anhöriga möts med respekt och empati.  
 
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst ett års arbetslivserfarenhet
Meriterande: Tidigare erfarenhet av akutsjukvård och/eller kirurgi är meriterande samt tjänstgöring inom pre-postoperativ omvårdnad.  
  
Välkommen att söka! 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
----------------------------------------------------------------
Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 
Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Elnas Stojanovska 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 0725-81 58 46

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Rodrigo-German Araya de Castilla, 0737-451322

Dela detta jobb

Dagkirurgiska Loungen i Solna söker sjuksköterska!

Karolinska Universitetssjukhuset