medrek.se

Dedicare söker nu för långt uppdrag under 2020 operationssjuksköterska med god erfarenhet. Uppdraget är heltid och löper från v.6 – v.35 2020 med bra ersättning. Spännande uppdrag som berikar och utvecklar, samt ger dig möjlighet att växa kompetensmässigt inom yrkesrollen. Nu är det dags att prova något nytt! Träffa nya kollegor och se nya platser.

Utöver konkurrenskraftig lön har vi möjlighet att stå för resor och boende om uppdraget är på annan ort. Då vi har kollektivavtal får du även tjänstepension. Uppdraget innebär bemanning som fördelas på dagpass med jourverksamhet. Viss möjlighet att påverka schema finns.

 

Tveka inte att höra av dig så kan vi berätta mer. 
 

Kvalifikationer

  • Anestesisjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet.
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
  • Meriterande med kunskap inom journalsystem Cosmic.
  • Krav på godkänd S-HLR teori/praktik.

 

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och yrkeskategorier. Personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och anhöriga i svåra situationer. Förmåga att prioritera, delegera samt arbetsleda arbetskamrater i teamet. Flexibel och vilja att verka för verksamhetens behov. Van att arbeta med varierande arbetsuppgifter i snabba tempoväxlingar över arbetsdagen.
 

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.

Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal med tjänstepension hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.

Vi bryr oss mer!

Dedicare söker operationssjuksköterskor 2020

Företag Dedicare
Regioner
Utgår

2019-11-02

Ansök nu

Dela detta jobb