medrek.se

Om uppdraget

Vi söker sjuksköterskor för bemanningsuppdrag omgående samt från årsskiftet och hela våren till olika vårdavdelningar i Linköping och Norrköping med omnejd.

Glöm inte att vi har möjlighet att ordna med bostad och resor om du bor på annan ort. Dessutom erbjuder vi dig också marknadens bästa tjänstepension, friskvårdsbidrag och många andra förmåner och tjänster. För mer information av uppdraget vänligen kontakta oss så berättar vi mer. 
 

Kvalifikationer

• Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
• Tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdavdelning är ett krav
 

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi ett axplock av våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
 

Om Dedicare

Dedicare är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har i över 20 år arbetat med att möta resurs- och kompetensbehoven inom vård och socialt arbete. Vi bemannar och rekryterar sjuksköterskor, läkare, socionomer och chefer. Med en bas i Stockholm har vi även kontor på fler platser i Sverige, i Norge, Finland och Danmark.

Dedicare söker sjuksköterskor till Linköping

Företag Dedicare
Regioner
Utgår

2019-11-04

Ansök nu

Dela detta jobb