medrek.se

logga

Demensundersköterska till äldreboende i Norrköping

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Demensundersköterska till äldreboende i Norrköping

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Undersköterska med spec. utb. inom demens till vår verksamhet Klingsbergsgatan i Norrköping.

Klingsbergsgatan är ett särskilt boende (SÄBO) för äldre. Verksamheten har en inriktning för personer med demens. Det finns nio avdelningar med 7 lägenheter på varje. På varje avdelning finns ett allrum och matsalsdel med tillhörande kök. Det finns en också en gemensam balkong på avdelningen. Varje avdelning är bemannad med två undersköterskor dag- och kvällstid. Nattetid bemannas huset av fem undersköterskor.

 

Arbetsbeskrivning:

Du arbetar tillsammans med kollegor på enheten och ansvarar för det dagliga omvårdnadsarbetet.

Egenskaper:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Du är pedagogisk i ditt sätt att handleda. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Kvalifikationer:

Vi söker nu dig som vill vara med att utveckla vår verksamhet och du har erfarenhet av att arbeta med demens och BPSD. Du ska med fördel ha gått BPSD-administratörsutbildning och har erfarenhet att handleda kollegor i demensfrågor, som observationer, bemötande och anpassade aktiviteter.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet ca 90% med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Klingsbergsgatan kontakta: Verksamhetschef, Tommy Larsson Mail: tommy.larsson@ansvarochomsorg.se Telefon: 0733-70 31 27

Dela detta jobb

logga
Demensundersköterska till äldreboende i Norrköping

A&O Ansvar och Omsorg