medrek.se

Dietist inom hematologi, neurologi och endokrinologi, Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Dietist inom hematologi, neurologi och endokrinologi, Huddinge

Då några av våra kollegor ska gå på föräldraledighet och vidare till forskningsprojekt utökar vi nu och söker fler till vårt team. Är du en erfaren dietist som brinner du för nutrition i samband med sjukhusvård? Vill vara med och forma framtidens nutritionsvård samtidigt som du blir en del i ett härligt team? Då är det dig vi söker. 

Vi erbjuder

 • En inkluderande och utvecklande arbetsmiljö med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper
 • Del i ett team med kompetenta och erfarna kollegor
 • Möjlighet till fördjupning och specialisering inom ett område som intresserar dig
 • Nära samarbete med andra yrkeskategorier, där alla har en viktig del i att ge våra patienter den bästa vården.
 • Intern och extern kompetensutveckling

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om tjänsten

Vi utökar och söker tre dietister till uppdrag inom:

 • hematologi och cancersjukdomar
 • neurologi och hjärta- kärlsjukdomar
 • endokrinologi och njurmedicin

Hos oss samarbetar du i ett team bestående av andra dietister där ni har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika diagnosområdena, varför uppdraget över tid kan komma att varieras.

I rollen som dietist på Karolinska Universitetssjukhuset arbetar du med nutritionsbehandling inom högspecialiserad vård i både öppenvård och slutenvård. Utöver nutritionsbehandling med mat och kosttillägg är både enteral och parenteral nutrition vanligt förekommande.

Du arbetar enligt NCP i all nutritionsbehandling och använder evidensbaserade metoder för utredning, diagnostik, åtgärder, uppföljning och utvärdering. Arbetet innefattar också föreläsningar och utbildning av vårdpersonal, patientgrupper och studenter.

Annonsen avser tre tillsvidaretjänster. Hos oss arbetar du dagtid 8:00-16.30 och tillämpar flexibel arbetstid med fast arbetstid 9:00-15:30.

Vi söker dig som:

 • har ett genuint intresse för nutrition och dess viktiga roll när det kommer till sjukvård. 
 • tar ansvar för det egna arbetet och ber om hjälp när så krävs.
 • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. 
 • trivs med att samarbeta för att nå gemensamma mål; hjälper kollegor och tar egna initiativ.
 • planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller
  tidsramar.
 • är trygg i dig själv; finner dig i en föränderlig vardag och förmår att anpassa dig till vad som behövs göras.

Vi ser positivt på att våra medarbetare har som långsiktig målsättning att söka specialistkompetens enligt DRFs specialistordning. Vi tillämpar Region Stockholms kompetensstege för dietister.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård
 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande:

 • Klinisk erfarenhet som dietist
 • Magister eller masterutbildning

Varmt välkommen att söka!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Dietist inom hematologi, neurologi och endokrinologi, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset