medrek.se

logga

Dietist Medicinmottagningen, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dietist Medicinmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

På Medicinmottagningen har vi tre specialiteter endokrin ,reumatologi och medicinsk mag-tarm. På Internmedicin ingår även hematologi och njursjukdomar, de har varsin avdelning samt dialys. Vi har två dietisttjänster.

Nu söker vi på Medicinmottagningen en dietist.
Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för nutritionsbehandling av patienter vid Medicinkliniken i Sundsvall / Härnösand. Tillsammans med övrig vårdpersonal ska du bedöma nutritionsstatus samt utreda nutritionssvårigheter. Du initierar och utvärderar nutritionsbehandling. Det ingår utbildning av både patienter och personal. Du har egen mottagning samt avdelningsarbete. Vi dokumenterar i SysTeam Cross.

Här hos oss erbjuds du:
- nära och positivt samarbete med kompetenta kollegor
- självständigt och varierat arbete
- goda möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad dietist. Meriterande är tidigare erfarenhet som dietist och undervisning. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är meriterande. För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som själv kan strukturera och driva ditt arbete. Du arbetar bra med andra kollegor och besitter en god pedagogisk insikt. Du är utåtriktad och har lätt för att skapa nya kontakter.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-30

 

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sara Nyström

Enhetschef

Telefon: +4660183847

E-post: sara.nystrom@rvn.se

 

Sandra Högberg

Naturvetarna

Telefon: +4660181630

E-post: sandra.hogberg@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Dietist Medicinmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland