medrek.se

Vill du arbeta i en positiv och utvecklande miljö? Välkommen till oss på Paramedicin på Södertälje Sjukhus! Här arbetar dietister, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer och logopeder tillsammans och gentemot sjukhusets olika enheter, som består av både öppen- och slutenvård. En av våra dietister skall gå på föräldraledighet och därför söker vi en ny kollega.

Hos oss på Paramedicin har vi en forsknings-och utvecklingsgrupp som stimulerar till utveckling av våra professioner, till god handledning av studenter, till ständiga förbättringar i vårt dagliga arbete, samt också till att arbeta med välmående i vår arbetsmiljö. Vi handleder studenter och ser det som en viktig del av vårt yrkesutövande. Vi har goda möjligheter till vidareutveckling inom våra professioner genom både intern- och externutbildningar.

Dietist på Södertälje sjukhus:  

Som dietist hos oss kommer du att arbeta inom område medicin, med både öppen-och slutenvård. Du kommer också att täcka på andra enheter vid olika typer av frånvaro. Vi söker dig som ser fördelar med att arbeta brett och tycker att det är roligt och utmanande med variation i arbetet som dietist och som ser fördelar med att arbeta inom flera olika enheter. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra nutritionsutredningar, behandlingar och uppföljningar. Viss handledning och utbildning av personal ingår. Som dietist arbetar du både självständigt och i team med andra yrkeskategorier.

 

Dina personliga egenskaper:

Du är trygg och säker i din roll som dietist och tycker om att ta ansvar. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team och har god samarbetsförmåga. Du har god förmåga till att ta egna beslut och att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Dina kvalifikationer:  

Du är legitimerad dietist, gärna med erfarenhet. Då hembesök kan förekomma är det en fördel att du har körkort, men inget krav.

 

Anställningsform:

Vikariat från och med mitten av december 2019, till och med november 2020, med chans till förlängning. Arbetstid måndag-fredag.

 

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

 

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

Dietist, Södertälje Sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Dela detta jobb